B.W. BORGERSTEIN VZW

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • B.W. BORGERSTEIN VZW
Private companiesMotion Pictures • B.W. BORGERSTEIN VZW

Contactgegevens B.W. BORGERSTEIN VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.W. BORGERSTEIN VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.W. BORGERSTEIN VZW

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): Ijzerenveld 147,2860, België

Telefoon (phone): 015 56 02 00; 015 56 02 01 015 56 02 00; 015 56 02 01

Fax (fax): 015 55 16 81; 015 56 03 29 015 55 16 81; 015 56 03 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.W. BORGERSTEIN VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.W. BORGERSTEIN VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.W. BORGERSTEIN VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.W. BORGERSTEIN VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.W. BORGERSTEIN VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.W. BORGERSTEIN VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.W. BORGERSTEIN VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.W. BORGERSTEIN VZW
Products information B.W. BORGERSTEIN VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08817047119
Ondernemingsnummer: 6784301757
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 607,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in B.W. BORGERSTEIN VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.W. BORGERSTEIN VZW
(Get full report from official database of BE for B.W. BORGERSTEIN VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.W. BORGERSTEIN VZW
Addition kinds of activities for B.W. BORGERSTEIN VZW

514999. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
35429921. Metaalvormende machines met ultrasone hulp | Ultrasonically assisted metal forming machines
57350200. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes
76999903. Harness reparatie winkel | Harness repair shop
86990204. Leeskamer, religieuze materialen | Reading room, religious materials

Werken bij B.W. BORGERSTEIN VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.W. BORGERSTEIN VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.W. BORGERSTEIN VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.W. BORGERSTEIN VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • CNC-operator / insteller HOUTSECTOR - dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO gaat op zoek naar een gemotiveerde CNC operator/insteller (hout) voor gevarieerd werk te Kortrijk. Onze klant produceert stukwerk/maatwerk. Jouw taak bestaat erin om de CNC-machine correct te parametreren en te bedienen. Je werkt in dagdienst.

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke. Je werkt binnen een wisselend ploegensysteem, voor- en/of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker. Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

  • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

  • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Leercontract

    Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

Zoek naar antwoorden van B.W. BORGERSTEIN VZW in sociale netwerken
Look for responds of B.W. BORGERSTEIN VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.W. BORGERSTEIN VZW. Laat een reactie achter voor B.W. BORGERSTEIN VZW. B.W. BORGERSTEIN VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.W. BORGERSTEIN VZW. Leave a respond for B.W. BORGERSTEIN VZW. B.W. BORGERSTEIN VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.W. BORGERSTEIN VZW op de google maps. Adres en contacten B.W. BORGERSTEIN VZW
Location of B.W. BORGERSTEIN VZW on the google maps. Address and contacts of B.W. BORGERSTEIN VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come B.W. BORGERSTEIN VZW B.W. BORGERSTEIN VZW: Bellens C | TRAC NV | THEUNYNCK CARINE | Marly SA | SharpNet

Other related companies as B.W. BORGERSTEIN VZW: Bellens C | TRAC NV | THEUNYNCK CARINE | Marly SA | SharpNet

B.W. BORGERSTEIN VZW is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is B.W. BORGERSTEIN VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08817047119. Het bedrijf B.W. BORGERSTEIN VZW bevindt zich op het adres: Ijzerenveld 147,2860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 607,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in B.W. BORGERSTEIN VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.W. BORGERSTEIN VZW is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.W. BORGERSTEIN VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.W. BORGERSTEIN VZW, openstaande posities, locatie van B.W. BORGERSTEIN VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.W. BORGERSTEIN VZW is a company, that was registered 2003 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is B.W. BORGERSTEIN VZW, company assigned to the tax number BE08817047119. The company B.W. BORGERSTEIN VZW is located at the address: Ijzerenveld 147,2860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 607,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in B.W. BORGERSTEIN VZW were not found.
The main activity of B.W. BORGERSTEIN VZW is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B.W. BORGERSTEIN VZW is not available. You also can look at reviews of B.W. BORGERSTEIN VZW, open positions, location of B.W. BORGERSTEIN VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.W. BORGERSTEIN VZW, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.W. BORGERSTEIN VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.W. BORGERSTEIN VZW, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.W. BORGERSTEIN VZW, employees, financial statistics.