Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics

Contactgegevens Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics

Regio (region): Grobbendonk, België

Adres (address): Bouwelven 14,2280, België

Telefoon (phone): 014 23 13 41 014 23 13 41

Fax (fax): 014 23 13 44 014 23 13 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics
Products information Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics

BTW identificatienummer (tax): BE07208099365
Ondernemingsnummer: 6983703613
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 388,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics
(Get full report from official database of BE for Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics
Addition kinds of activities for Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics

514905. Dranken, behalve koffie en thee | Beverages, except coffee and tea
28190408. Natriumsilicaat, waterglas | Sodium silicate, water glass
35669901. Drives, hoge snelheid industriële, behalve hydrostatische | Drives, high speed industrial, except hydrostatic
50460105. Schappen, commercieel en industrieel | Shelving, commercial and industrial
59320000. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
87339901. Fysisch onderzoek, niet-commercieel | Physical research, noncommercial

Werken bij Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • POETSHULP MET WAGEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor 37u per week. EIGEN VERVOER IS VERPLICHT! Je staat in voor het poetsen bij hulpbehoevende mensen. *Huishoudelijke hulp bieden: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, strijken en ramen lappen, plantjes water geven.... *Stimuleren van de zelfredzaamheid bij de cliënt. *Aandacht voor het kwaliteitsproces tijdens de hulpverlening.*Invullen van werkbladen, laten ondertekenen door de klant, deze papieren met zorg behandelen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zedelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots.

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar chauffeurs CE Vervoeren van goederen sector automotiv

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics in sociale netwerken
Look for responds of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Laat een reactie achter voor Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Leave a respond for Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics op de google maps. Adres en contacten Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics
Location of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics on the google maps. Address and contacts of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics

Andere gerelateerde bedrijven als come Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics: A.T. Kearney SA | Frituur Pita | CARON NV | IMMO-INVEST & CIE SA | Brandstoffen Transcarbo

Other related companies as Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics: A.T. Kearney SA | Frituur Pita | CARON NV | IMMO-INVEST & CIE SA | Brandstoffen Transcarbo

Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Grobbendonk, België. De volledige naam van het bedrijf is Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07208099365. Het bedrijf Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics bevindt zich op het adres: Bouwelven 14,2280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 388,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, openstaande posities, locatie van Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics is a company, that was registered 2014 in Grobbendonk region, Belgium. Full name of company is Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, company assigned to the tax number BE07208099365. The company Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics is located at the address: Bouwelven 14,2280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 388,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics were not found.
The main activity of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics is not available. You also can look at reviews of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, open positions, location of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, Grobbendonk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, Grobbendonk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, employees, financial statistics.