Verleye & Zn NV

Contactgegevens Verleye & Zn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verleye & Zn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verleye & Zn NV

Regio (region): Eeklo, België

Adres (address): Kaaistraat 21,9900, België

Telefoon (phone): 09 377 16 73 09 377 16 73

Fax (fax): 09 378 16 99 09 378 16 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verleye & Zn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verleye & Zn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verleye & Zn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verleye & Zn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verleye & Zn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verleye & Zn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verleye & Zn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verleye & Zn NV
Products information Verleye & Zn NV

BTW identificatienummer (tax): BE02677062988
Ondernemingsnummer: 4200592041
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 648,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Verleye & Zn NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verleye & Zn NV
(Get full report from official database of BE for Verleye & Zn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verleye & Zn NV
Addition kinds of activities for Verleye & Zn NV

3412. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
295101. Plaveiselblokken | Paving blocks
346302. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
507299. Hardware, nec | Hardware, nec
628999. Beveiligings- en grondstoffendiensten, nec, nec | Security and commodity services, nec, nec
20230300. Gedroogde melkpoeder en melkproducten | Dried and powdered milk and milk products
31519901. Handschoenen, leer: jurk of semidress | Gloves, leather: dress or semidress

Werken bij Verleye & Zn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verleye & Zn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verleye & Zn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verleye & Zn NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • Monteur/Assembleur (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: GR technics

    Type: Vaste Job

    Mechanische en elektrische assemblage van mobiele licht- en cameramasten

  • Software Engineer (ASSENT)

    Regio: ASSENT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van Verleye & Zn NV in sociale netwerken
Look for responds of Verleye & Zn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verleye & Zn NV. Laat een reactie achter voor Verleye & Zn NV. Verleye & Zn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verleye & Zn NV. Leave a respond for Verleye & Zn NV. Verleye & Zn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verleye & Zn NV op de google maps. Adres en contacten Verleye & Zn NV
Location of Verleye & Zn NV on the google maps. Address and contacts of Verleye & Zn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Verleye & Zn NV Verleye & Zn NV: Interim Executives | Pantalone ASBL | Van Der Vennet NV | Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA | Ergo Comfort

Other related companies as Verleye & Zn NV: Interim Executives | Pantalone ASBL | Van Der Vennet NV | Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA | Ergo Comfort

Verleye & Zn NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Eeklo, België. De volledige naam van het bedrijf is Verleye & Zn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02677062988. Het bedrijf Verleye & Zn NV bevindt zich op het adres: Kaaistraat 21,9900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 648,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Verleye & Zn NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verleye & Zn NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verleye & Zn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verleye & Zn NV, openstaande posities, locatie van Verleye & Zn NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verleye & Zn NV is a company, that was registered 2013 in Eeklo region, Belgium. Full name of company is Verleye & Zn NV, company assigned to the tax number BE02677062988. The company Verleye & Zn NV is located at the address: Kaaistraat 21,9900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 648,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Verleye & Zn NV were not found.
The main activity of Verleye & Zn NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Verleye & Zn NV is not available. You also can look at reviews of Verleye & Zn NV, open positions, location of Verleye & Zn NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verleye & Zn NV, Eeklo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verleye & Zn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verleye & Zn NV, Eeklo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verleye & Zn NV, employees, financial statistics.