Vander Eecken, Mercier & Gaspar

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Vander Eecken, Mercier & Gaspar
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Vander Eecken, Mercier & Gaspar

Contactgegevens Vander Eecken, Mercier & Gaspar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vander Eecken, Mercier & Gaspar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vander Eecken, Mercier & Gaspar

Regio (region): Huy, België

Adres (address): Chaussée de Liège 33,4500, België

Telefoon (phone): 085 21 52 17 085 21 52 17

Fax (fax): 085 24 01 14 085 24 01 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vander Eecken, Mercier & Gaspar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vander Eecken, Mercier & Gaspar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vander Eecken, Mercier & Gaspar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vander Eecken, Mercier & Gaspar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vander Eecken, Mercier & Gaspar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vander Eecken, Mercier & Gaspar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vander Eecken, Mercier & Gaspar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vander Eecken, Mercier & Gaspar
Products information Vander Eecken, Mercier & Gaspar

BTW identificatienummer (tax): BE09144439697
Ondernemingsnummer: 7788452148
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 852,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vander Eecken, Mercier & Gaspar zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vander Eecken, Mercier & Gaspar
(Get full report from official database of BE for Vander Eecken, Mercier & Gaspar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vander Eecken, Mercier & Gaspar
Addition kinds of activities for Vander Eecken, Mercier & Gaspar

091302. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
01610402. Bok Choy boerderij | Bok choy farm
22410110. wicking | Wicking
28790106. Insecticiden, landbouw of huishoudens | Insecticides, agricultural or household
38279917. polarisatoren | Polarizers
58120109. Japans restaurant | Japanese restaurant
65120205. Winkelcentrum, buurt (30.000-100.000 m²) | Shopping center, neighborhood (30,000-100,000 sq ft)
96510402. Regeling, diverse commerciële sectoren, overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, state government

Werken bij Vander Eecken, Mercier & Gaspar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vander Eecken, Mercier & Gaspar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vander Eecken, Mercier & Gaspar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vander Eecken, Mercier & Gaspar. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • Heftruckchauffeur - Twee ploegen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor onmiddellijke opstart. Jouw taakomschrijving: - vervoeren van afgewerkte tapijtrollen naar het magazijn (pinclarck). - Stockeren van coupons. - Opmaken van verzenddocumenten.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • Bijlesgever wiskunde (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Vander Eecken, Mercier & Gaspar in sociale netwerken
Look for responds of Vander Eecken, Mercier & Gaspar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vander Eecken, Mercier & Gaspar. Laat een reactie achter voor Vander Eecken, Mercier & Gaspar. Vander Eecken, Mercier & Gaspar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vander Eecken, Mercier & Gaspar. Leave a respond for Vander Eecken, Mercier & Gaspar. Vander Eecken, Mercier & Gaspar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vander Eecken, Mercier & Gaspar op de google maps. Adres en contacten Vander Eecken, Mercier & Gaspar
Location of Vander Eecken, Mercier & Gaspar on the google maps. Address and contacts of Vander Eecken, Mercier & Gaspar

Andere gerelateerde bedrijven als come Vander Eecken, Mercier & Gaspar Vander Eecken, Mercier & Gaspar: Home Design SA | LETTRE AGE SPRL | DE BECK koeltechniek BVBA | Agence Codemer SA | VDS Partners

Other related companies as Vander Eecken, Mercier & Gaspar: Home Design SA | LETTRE AGE SPRL | DE BECK koeltechniek BVBA | Agence Codemer SA | VDS Partners

Vander Eecken, Mercier & Gaspar is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Huy, België. De volledige naam van het bedrijf is Vander Eecken, Mercier & Gaspar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09144439697. Het bedrijf Vander Eecken, Mercier & Gaspar bevindt zich op het adres: Chaussée de Liège 33,4500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 852,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vander Eecken, Mercier & Gaspar zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vander Eecken, Mercier & Gaspar is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vander Eecken, Mercier & Gaspar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vander Eecken, Mercier & Gaspar, openstaande posities, locatie van Vander Eecken, Mercier & Gaspar op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vander Eecken, Mercier & Gaspar is a company, that was registered 2018 in Huy region, Belgium. Full name of company is Vander Eecken, Mercier & Gaspar, company assigned to the tax number BE09144439697. The company Vander Eecken, Mercier & Gaspar is located at the address: Chaussée de Liège 33,4500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 852,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vander Eecken, Mercier & Gaspar were not found.
The main activity of Vander Eecken, Mercier & Gaspar is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vander Eecken, Mercier & Gaspar is not available. You also can look at reviews of Vander Eecken, Mercier & Gaspar, open positions, location of Vander Eecken, Mercier & Gaspar on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vander Eecken, Mercier & Gaspar, Huy: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vander Eecken, Mercier & Gaspar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vander Eecken, Mercier & Gaspar, Huy: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vander Eecken, Mercier & Gaspar, employees, financial statistics.