ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA
Private companiesChemicals and Allied Products • ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA

Contactgegevens ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 38,9000, België

Telefoon (phone): 09 228 72 03 09 228 72 03

Fax (fax): 09 228 72 03 09 228 72 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA
Products information ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06439331054
Ondernemingsnummer: 3236541748
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 721,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA
Addition kinds of activities for ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA

36610114. Toll-schakelapparatuur, telefoon | Toll switching equipment, telephone
39990815. Straw goederen | Straw goods
50850403. Nietmachines en knijpers | Staplers and tackers
50990401. Kinderwagens, kinderwagens en aanverwante producten | Baby carriages, strollers and related products
51990302. Cats | Cats
76991202. Coppersmithing, reparatiewerk | Coppersmithing, repair work
80529901. Home voor de mentaal retarded, met gezondheidszorg | Home for the mentally retarded, with health care

Werken bij ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • Elektricien (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Polyvalent productiemedewerker 2 ploegen (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    We gaan op zoek naar een polyvalent inzetbare heftruckbestuurder. Naast rijden met de heftruck wil je ook andere taken uitvoeren in de productie. Job in 2 ploegen - flexibel om ook af en toe in dagregime te werken.

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Bediende verzekeringen (Productie) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Bent u de persoon die al een eerste ervaring heeft bij een verzekeringsmakelaar en wil aftasten wat zijn mogelijkheden zijn? In dat geval kan deze vacature voor u een eerste belangrijke stap betekenen. Wij zoeken immers een extra verzekeringsmedewerker die vlot kan samenwerken in een dynamische ploeg. U zal volledig zelfstandig instaan voor het totale productiebeheer van de diverse polissen van professionele klanten. In deze functie zorg je voor de offertes, de opmaak van nieuwe polissen & wijzigingen aan bestaande polissen. U staat dus in direct commercieel contact met klanten en verzekeraars en verzorgt de briefwisseling naar de betrokken partijen.

  • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. Laat een reactie achter voor ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. Leave a respond for ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA
Location of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA: Unizo Oost-Vlaanderen | Diligentia | Brussels Laces & Gifts Service SA | Marjan Berger Music | Mr Francesco Baruzzi

Other related companies as ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA: Unizo Oost-Vlaanderen | Diligentia | Brussels Laces & Gifts Service SA | Marjan Berger Music | Mr Francesco Baruzzi

ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06439331054. Het bedrijf ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 38,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 721,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, openstaande posities, locatie van ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA is a company, that was registered 1996 in Gent region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, company assigned to the tax number BE06439331054. The company ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA is located at the address: Antwerpsesteenweg 38,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 721,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA were not found.
The main activity of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, open positions, location of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, employees, financial statistics.