Adriaensens Bart BVBA

Contactgegevens Adriaensens Bart BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adriaensens Bart BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adriaensens Bart BVBA

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Armand Segerslei 60,2640, België

Telefoon (phone): 03 449 70 20 03 449 70 20

Fax (fax): 03 440 21 05 03 440 21 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adriaensens Bart BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adriaensens Bart BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adriaensens Bart BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adriaensens Bart BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adriaensens Bart BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adriaensens Bart BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adriaensens Bart BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adriaensens Bart BVBA
Products information Adriaensens Bart BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07256164550
Ondernemingsnummer: 5439849853
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Adriaensens Bart BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adriaensens Bart BVBA
(Get full report from official database of BE for Adriaensens Bart BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adriaensens Bart BVBA
Addition kinds of activities for Adriaensens Bart BVBA

32290401. Fiber optics strengen | Fiber optics strands
33390303. Silicon, epitaxiale (silicium legering) | Silicon, epitaxial (silicon alloy)
35520120. Winders, textielmachines | Winders, textile machinery
36210100. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
84129901. Historische samenleving | Historical society

Werken bij Adriaensens Bart BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adriaensens Bart BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adriaensens Bart BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adriaensens Bart BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon is verantwoordelijkheid voor het technisch onderhoud van de machines.

  • Winkelbediende Dreamland regio Gent (Gent en Lochristi) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Planner/project-coördinator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Plannen en organiseren van de buitendienst (zeer wisselende planningen, rekening houden met klanten, wijzigingen,...) - Werfbezoeken. Ter plaatse inschattingen maken van de werken - materialen bestellen bv hoogtewerker,... - veiligheid van de werken bepalen,... - techniekers informeren over de werken, de nodige materialen,...

  • Chauffeurs CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een transportfirma regio Genk gespecialiseerd in sneltransport zijn we op zoek naar een chauffeurs CE! Ben jij gedreven? Heb je wegenkennis? Dan ben jij diegene die we zoeken! Je werkt in dagritten of in vaste nachtritten.

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhulp Dienstencheques NINOVE - GERAARDSBERGEN (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

  • Projectingenieur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je biedt technisch-commerciële ondersteuning aan de verkopers. Je onderzoekt in offertefase wat de beste oplossing is voor de klant. Gezien het telkens gaat over maatwerk, zoek je voor de klant naar de beste technische oplossing. Bij verkoop van een project werk je dit technisch uit tot in detail. Je maakt keuzes in materiaal zoals alluminium, takels, aandrijving, sturingen, enzovoort. Je ontwerpt de installatie in SolidWorks. Je voorziet de opmaak van sterkteberekeningen en simulaties. Daarna bewaak je ook de planning naar productie en montage onsite. Binnen engineering werk je nauw samen met 6 collega’s en rapporteer je aan de engineering manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant bestaat meer dan 50 jaar en is actief in de verkoop, ontwerp / engineering, constructie, plaatsing tot service van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen. Deze worden nationaal en internationaal ingezet in diverse projecten en omgevingen. Ter versterking van hun engineering kijken wij momenteel uit naar een Project Engineer.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van Adriaensens Bart BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Adriaensens Bart BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adriaensens Bart BVBA. Laat een reactie achter voor Adriaensens Bart BVBA. Adriaensens Bart BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adriaensens Bart BVBA. Leave a respond for Adriaensens Bart BVBA. Adriaensens Bart BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adriaensens Bart BVBA op de google maps. Adres en contacten Adriaensens Bart BVBA
Location of Adriaensens Bart BVBA on the google maps. Address and contacts of Adriaensens Bart BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Adriaensens Bart BVBA Adriaensens Bart BVBA: Fréderick SA | D & R ALUMINIUM | Decoranda BVBA | Sidover B.V.B.A. | La Patience

Other related companies as Adriaensens Bart BVBA: Fréderick SA | D & R ALUMINIUM | Decoranda BVBA | Sidover B.V.B.A. | La Patience

Adriaensens Bart BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is Adriaensens Bart BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07256164550. Het bedrijf Adriaensens Bart BVBA bevindt zich op het adres: Armand Segerslei 60,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 167,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Adriaensens Bart BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adriaensens Bart BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adriaensens Bart BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adriaensens Bart BVBA, openstaande posities, locatie van Adriaensens Bart BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adriaensens Bart BVBA is a company, that was registered 2004 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is Adriaensens Bart BVBA, company assigned to the tax number BE07256164550. The company Adriaensens Bart BVBA is located at the address: Armand Segerslei 60,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 167,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Adriaensens Bart BVBA were not found.
The main activity of Adriaensens Bart BVBA is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Adriaensens Bart BVBA is not available. You also can look at reviews of Adriaensens Bart BVBA, open positions, location of Adriaensens Bart BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adriaensens Bart BVBA, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adriaensens Bart BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adriaensens Bart BVBA, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adriaensens Bart BVBA, employees, financial statistics.