ABK PLUMBING

Contactgegevens ABK PLUMBING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABK PLUMBING: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABK PLUMBING

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Lambrechtshoekenlaan 69,2170, België

Telefoon (phone): 03 653 14 20; 0495 46 49 26 03 653 14 20; 0495 46 49 26

Fax (fax): 03 644 50 49 03 644 50 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABK PLUMBING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABK PLUMBING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABK PLUMBING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABK PLUMBING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABK PLUMBING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABK PLUMBING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABK PLUMBING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABK PLUMBING
Products information ABK PLUMBING

BTW identificatienummer (tax): BE06258605957
Ondernemingsnummer: 2561431884
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ABK PLUMBING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABK PLUMBING
(Get full report from official database of BE for ABK PLUMBING)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABK PLUMBING
Addition kinds of activities for ABK PLUMBING

20139907. Hoofdkaas, uit gekochte vleesproducten | Head cheese, from purchased meat products
20910314. Vis, gezouten | Fish, salted
22990701. Rayon tops, combing en omzetten | Rayon tops, combing and converting
31110302. Currying van leer | Currying of leather
39490405. sneeuwschoenen | Snowshoes

Werken bij ABK PLUMBING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABK PLUMBING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABK PLUMBING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABK PLUMBING. Looking for open vacancies in other companies

  • carrossier (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen, die zich specialiseert in het intensievere carrosseriewerk zijn we op zoek naar een gedreven carrossier. Je werkt vooral aan het mercedes merk alsook oldtimers en af en toe personenwagens. Je takenpakket zal bestaan uit: - plamuren - schuren - plaatwerk (plooien, lassen, plaatslagen) Je hebt oog voor detail en bent trots op het werk dat je aflevert.

  • RUITENWASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Tielt zoeken wij een voltijds ruitenwasser. Je werkt op verplaatsing en vertrekt telkens van aan het bedrijf, dit alleen of in een team van 2.

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • LASSER TIG/MIG (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een lasser voor de vestiging en Kuurne en ook een lasser voor de vestiging in Dottenijs. Dit is je takenpakket: ? Je hebt kennis van TIG en MIG lasser zowel staal inox aluminium als zincor. ? Je kan planlezen. ? Je kent de gangbare lassymbolen

  • Vacature Gevelwerker Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Gevelreiniging, onderhoud, stralen + gommen, kleine metselwerken, uithakken + voegen, kaleien, scheurherstel, natuursteenherstel, ...

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Receptionist(e) - Student(e) weekend (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Studentenjob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een student die als receptionist wenst te werken. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • Ervaren monteurs buitenschrijnwerk (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: GELKO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na 40 jaar intensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is GELKO geëvolueerd van een familiebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met een afzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzen heen. Vanwege onze enorme groei zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde mensen voor het plaatsen van buitenschrijnwerk (alu-hout of pvc).

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van ABK PLUMBING in sociale netwerken
Look for responds of ABK PLUMBING in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABK PLUMBING. Laat een reactie achter voor ABK PLUMBING. ABK PLUMBING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABK PLUMBING. Leave a respond for ABK PLUMBING. ABK PLUMBING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABK PLUMBING op de google maps. Adres en contacten ABK PLUMBING
Location of ABK PLUMBING on the google maps. Address and contacts of ABK PLUMBING

Andere gerelateerde bedrijven als come ABK PLUMBING ABK PLUMBING: C.T.S. SA | H.O.M | DIELEMAN JOSE NV JOCHRI NV | WOOD DECOR BVBA | Maes,Alexander

Other related companies as ABK PLUMBING: C.T.S. SA | H.O.M | DIELEMAN JOSE NV JOCHRI NV | WOOD DECOR BVBA | Maes,Alexander

ABK PLUMBING is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is ABK PLUMBING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06258605957. Het bedrijf ABK PLUMBING bevindt zich op het adres: Lambrechtshoekenlaan 69,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 560,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ABK PLUMBING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABK PLUMBING is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABK PLUMBING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABK PLUMBING, openstaande posities, locatie van ABK PLUMBING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABK PLUMBING is a company, that was registered 2016 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is ABK PLUMBING, company assigned to the tax number BE06258605957. The company ABK PLUMBING is located at the address: Lambrechtshoekenlaan 69,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 560,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ABK PLUMBING were not found.
The main activity of ABK PLUMBING is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABK PLUMBING is not available. You also can look at reviews of ABK PLUMBING, open positions, location of ABK PLUMBING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABK PLUMBING, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABK PLUMBING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABK PLUMBING, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABK PLUMBING, employees, financial statistics.