HEUZEL A

Contactgegevens HEUZEL A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEUZEL A: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEUZEL A

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Koopvaardijstraat 27,8400, België

Telefoon (phone): 059 32 52 30 059 32 52 30

Fax (fax): +32 (16) 509-25-14 +32 (16) 509-25-14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEUZEL A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEUZEL A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEUZEL A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEUZEL A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEUZEL A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEUZEL A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEUZEL A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEUZEL A
Products information HEUZEL A

BTW identificatienummer (tax): BE07459136962
Ondernemingsnummer: 5760375976
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in HEUZEL A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEUZEL A
(Get full report from official database of BE for HEUZEL A)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEUZEL A
Addition kinds of activities for HEUZEL A

011901. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
20990104. Sorghumensiroop, voor zoetstoffen | Sorghum syrups, for sweetening
22110103. Beddengoed, katoen | Bedspreads, cotton
70339904. Aanhangwagenpark | Trailer park
73590503. Geofysische apparatuur verhuur | Geophysical equipment rental
79229900. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec

Werken bij HEUZEL A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEUZEL A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEUZEL A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEUZEL A. Looking for open vacancies in other companies

  • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Quality Assurance Manager (h/f) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in Moeskron, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Manager. - U staat in voor de reporting in de bedrijfsmanagementsystemen en de bijbehorende registraties - U staat in voor het optimaliseren van ons bedrijfsmanagementsysteem in samenspraak met de lijnverantwoordelijken - U staat in voor het uitdragen van Lean filosofie op alle niveaus binnen de organisatie - U bent verantwoordelijk voor het opzetten van gebruiksvriendelijke operationele processen, zowel in Warehouse als binnen Transport - U bent verantwoordelijk voor de opvolging en optimalisatie van onze ISO9001:2015 certificaten - U bent verantwoordelijk voor het uitrollen van projecten omtrent Quality in overleg met klanten, sales en lijnverantwoordelijken - U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, bewaakt de opvolging hiervan en bepaalt de procedure hierin - U fungeert als het centrale aanspreekpunt inzake Quality en proces optimalisaties

  • Lasgroepmedewerkers (Assen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent vertrouwd met meerdere soorten laswerk (halfautomaten, menggas, robotlassen) en je hebt inzicht in lasdraadvariaties en draadgeleiders. Je stelt zelfstandig lastoestellen en werkposten met behulp van hecht-, las- of afstelmallen. Je controleert de eerste producten volgens tekening en brengt waar nodig correcties aan. Buiten het lassen sta je ook in voor een aantal nevenbewerkingen (opstarten/stoppen, procescontrolemetingen, ingrijpen bij storingen, snijbranden, afwerken, slijpen, schuren, monteren).

  • HUISHOUDHULP De Pinte. (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio De Pinte.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van HEUZEL A in sociale netwerken
Look for responds of HEUZEL A in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEUZEL A. Laat een reactie achter voor HEUZEL A. HEUZEL A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEUZEL A. Leave a respond for HEUZEL A. HEUZEL A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEUZEL A op de google maps. Adres en contacten HEUZEL A
Location of HEUZEL A on the google maps. Address and contacts of HEUZEL A

Andere gerelateerde bedrijven als come HEUZEL A HEUZEL A: Belmans Beveiligingen BVBA | Entra ASBL | De Visu Digital Document Design sprl | EUPC | RESSOURCEMENT ASBL

Other related companies as HEUZEL A: Belmans Beveiligingen BVBA | Entra ASBL | De Visu Digital Document Design sprl | EUPC | RESSOURCEMENT ASBL

HEUZEL A is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is HEUZEL A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07459136962. Het bedrijf HEUZEL A bevindt zich op het adres: Koopvaardijstraat 27,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 655,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HEUZEL A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEUZEL A is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEUZEL A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEUZEL A, openstaande posities, locatie van HEUZEL A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HEUZEL A is a company, that was registered 2017 in Oostende region, Belgium. Full name of company is HEUZEL A, company assigned to the tax number BE07459136962. The company HEUZEL A is located at the address: Koopvaardijstraat 27,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 655,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HEUZEL A were not found.
The main activity of HEUZEL A is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HEUZEL A is not available. You also can look at reviews of HEUZEL A, open positions, location of HEUZEL A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEUZEL A, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEUZEL A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEUZEL A, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEUZEL A, employees, financial statistics.