SANIBUHLER SPRL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • SANIBUHLER SPRL
Private companiesCoal Mining • SANIBUHLER SPRL

Contactgegevens SANIBUHLER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANIBUHLER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANIBUHLER SPRL

Regio (region): Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont), België

Adres (address): Avenue Fond Generet 18,1325, België

Telefoon (phone): 010 22 72 48 010 22 72 48

Fax (fax): 010 24 28 47 010 24 28 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANIBUHLER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANIBUHLER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANIBUHLER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANIBUHLER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANIBUHLER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANIBUHLER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANIBUHLER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANIBUHLER SPRL
Products information SANIBUHLER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05388763427
Ondernemingsnummer: 9980773925
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 639,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SANIBUHLER SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANIBUHLER SPRL
(Get full report from official database of BE for SANIBUHLER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANIBUHLER SPRL
Addition kinds of activities for SANIBUHLER SPRL

329201. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material
823102. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries
35230104. Maaltijdplukken en shellers | Corn pickers and shellers
37110407. Road oilers (motorvoertuigen), assemblage van | Road oilers (motor vehicles), assembly of
56210103. Kledingwinkels | Dress shops
79970202. Bootclub, lidmaatschap | Boating club, membership
82110204. School voor voorbereidend hoger onderwijs in Amerika | Preparatory school
87210101. Gecertificeerde publieke accountant | Certified public accountant

Werken bij SANIBUHLER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANIBUHLER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANIBUHLER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANIBUHLER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeiders chemie volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector zijn we op zoek naar diverse productiearbeiders. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke tewerkstelling.

  • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

  • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: EYCKMANS BANKET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van SANIBUHLER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SANIBUHLER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANIBUHLER SPRL. Laat een reactie achter voor SANIBUHLER SPRL. SANIBUHLER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANIBUHLER SPRL. Leave a respond for SANIBUHLER SPRL. SANIBUHLER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANIBUHLER SPRL op de google maps. Adres en contacten SANIBUHLER SPRL
Location of SANIBUHLER SPRL on the google maps. Address and contacts of SANIBUHLER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SANIBUHLER SPRL SANIBUHLER SPRL: Blue Planet Promotions SA | Tijlcars BVBA | Simon J SPRL | SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK NEURO-PSYCHIATRISCHE KLINIEK | FABRICOM SA

Other related companies as SANIBUHLER SPRL: Blue Planet Promotions SA | Tijlcars BVBA | Simon J SPRL | SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK NEURO-PSYCHIATRISCHE KLINIEK | FABRICOM SA

SANIBUHLER SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont), België. De volledige naam van het bedrijf is SANIBUHLER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05388763427. Het bedrijf SANIBUHLER SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Fond Generet 18,1325. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 639,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SANIBUHLER SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SANIBUHLER SPRL is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANIBUHLER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANIBUHLER SPRL, openstaande posities, locatie van SANIBUHLER SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SANIBUHLER SPRL is a company, that was registered 1991 in Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont) region, Belgium. Full name of company is SANIBUHLER SPRL, company assigned to the tax number BE05388763427. The company SANIBUHLER SPRL is located at the address: Avenue Fond Generet 18,1325. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 639,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SANIBUHLER SPRL were not found.
The main activity of SANIBUHLER SPRL is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SANIBUHLER SPRL is not available. You also can look at reviews of SANIBUHLER SPRL, open positions, location of SANIBUHLER SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANIBUHLER SPRL, Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANIBUHLER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANIBUHLER SPRL, Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANIBUHLER SPRL, employees, financial statistics.