PLASTODAK BVBA

Contactgegevens PLASTODAK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLASTODAK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLASTODAK BVBA

Regio (region): Knokke-Heist (Westkapelle), België

Adres (address): 't Walletje 64,8300, België

Telefoon (phone): 050 60 30 99 050 60 30 99

Fax (fax): 050 62 37 52 050 62 37 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLASTODAK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLASTODAK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLASTODAK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLASTODAK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLASTODAK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLASTODAK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLASTODAK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLASTODAK BVBA
Products information PLASTODAK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04056945800
Ondernemingsnummer: 6318756103
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in PLASTODAK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLASTODAK BVBA
(Get full report from official database of BE for PLASTODAK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLASTODAK BVBA
Addition kinds of activities for PLASTODAK BVBA

355699. Voedingsmiddelen machines, nec | Food products machinery, nec
12310100. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
17999936. Kernenergie tanken | Nuclear power refueling
25140400. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
26310101. Jute linerboard | Jute linerboard
28650306. Benzylchloride | Benzyl chloride
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
33120802. Roestvrij staal | Stainless steel
57220000. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
76992403. Snelheidsmeter reparatie | Speedometer repair

Werken bij PLASTODAK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLASTODAK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLASTODAK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLASTODAK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur centrale verwarming en sanitair (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon installeert centrale verwarming en sanitair.

  • Finance Manager | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedreven en financieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf in Hasselt zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Takenpakket: Uittekenen van een financieel beleid Uittekenen en opvolgen van financiële projecten Jij bent de positieve vibe achter de analytische boekhouding, met als doel een duidelijke rapportering Optimaliseren van financiële processen Presenteren van financiële informatie aan de Raad van Bestuur Contacten onderhouden met banken, bedrijfsrevisoren en andere relevante relaties Je bent sparring partner voor de controlling manager en accounting manager Coachen en ontwikkelen van medewerkers Rapporteren aan CFO

  • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • TWEETALIGE STUDENT- 1 OF 2 DAGEN PER WEEK (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • Regionale Sales representant(e) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van PLASTODAK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PLASTODAK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLASTODAK BVBA. Laat een reactie achter voor PLASTODAK BVBA. PLASTODAK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLASTODAK BVBA. Leave a respond for PLASTODAK BVBA. PLASTODAK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLASTODAK BVBA op de google maps. Adres en contacten PLASTODAK BVBA
Location of PLASTODAK BVBA on the google maps. Address and contacts of PLASTODAK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PLASTODAK BVBA PLASTODAK BVBA: IMAT BVBA INDUSTRIE PARK BLAUW BVBA | A.B.M. | LAMBRECHT CARLO NV | Prodecor SA | Transport Dirk Verdoodt BVBA

Other related companies as PLASTODAK BVBA: IMAT BVBA INDUSTRIE PARK BLAUW BVBA | A.B.M. | LAMBRECHT CARLO NV | Prodecor SA | Transport Dirk Verdoodt BVBA

PLASTODAK BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Westkapelle), België. De volledige naam van het bedrijf is PLASTODAK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04056945800. Het bedrijf PLASTODAK BVBA bevindt zich op het adres: 't Walletje 64,8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 133,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PLASTODAK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLASTODAK BVBA is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLASTODAK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLASTODAK BVBA, openstaande posities, locatie van PLASTODAK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PLASTODAK BVBA is a company, that was registered 1997 in Knokke-Heist (Westkapelle) region, Belgium. Full name of company is PLASTODAK BVBA, company assigned to the tax number BE04056945800. The company PLASTODAK BVBA is located at the address: 't Walletje 64,8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 133,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PLASTODAK BVBA were not found.
The main activity of PLASTODAK BVBA is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PLASTODAK BVBA is not available. You also can look at reviews of PLASTODAK BVBA, open positions, location of PLASTODAK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLASTODAK BVBA, Knokke-Heist (Westkapelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLASTODAK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLASTODAK BVBA, Knokke-Heist (Westkapelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLASTODAK BVBA, employees, financial statistics.