Vanbiervliet Dirk

Contactgegevens Vanbiervliet Dirk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanbiervliet Dirk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanbiervliet Dirk

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Scheutistenlaan 24,8500, België

Telefoon (phone): 0475 47 03 50 0475 47 03 50

Fax (fax): 056 32 03 04 056 32 03 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanbiervliet Dirk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanbiervliet Dirk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanbiervliet Dirk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanbiervliet Dirk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanbiervliet Dirk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanbiervliet Dirk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanbiervliet Dirk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanbiervliet Dirk
Products information Vanbiervliet Dirk

BTW identificatienummer (tax): BE04364562988
Ondernemingsnummer: 3638092041
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 798,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vanbiervliet Dirk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanbiervliet Dirk
(Get full report from official database of BE for Vanbiervliet Dirk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanbiervliet Dirk
Addition kinds of activities for Vanbiervliet Dirk

356200. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
34849907. Geweren of geweren delen, 30 mm. | Rifles or rifle parts, 30 mm. and below
50650308. Weerstanden, elektronisch | Resistors, electronic
86519903. Politieke club | Political club
92220404. Juridische raad en vervolging, lokale overheid | Legal counsel and prosecution, local government

Werken bij Vanbiervliet Dirk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanbiervliet Dirk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanbiervliet Dirk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanbiervliet Dirk. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Operations (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Administratieve afwikkeling/verwerking van dossiers magazijnbehandelingen * Geven van opdrachten  aan leveranciers * Nauw operationeel contact met klanten * Facturatie afgewerkte dossiers * Coördinatie van werk met dispatch afdeling

  • Student verpakking Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en ben je nog op zoek naar een studentenjob in de maand september? Lees dan snel verder want voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar 10 studenten! Als student ga je instaan op de verpakkingsafdeling.

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: TUINEN PEETERS

    Type: Vaste Job

    Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

Zoek naar antwoorden van Vanbiervliet Dirk in sociale netwerken
Look for responds of Vanbiervliet Dirk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanbiervliet Dirk. Laat een reactie achter voor Vanbiervliet Dirk. Vanbiervliet Dirk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanbiervliet Dirk. Leave a respond for Vanbiervliet Dirk. Vanbiervliet Dirk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanbiervliet Dirk op de google maps. Adres en contacten Vanbiervliet Dirk
Location of Vanbiervliet Dirk on the google maps. Address and contacts of Vanbiervliet Dirk

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanbiervliet Dirk Vanbiervliet Dirk: C.N.A. | A.C.G. BW VZW | Brabo Logistics NV | De Boever Geert | Sven Lanckmans

Other related companies as Vanbiervliet Dirk: C.N.A. | A.C.G. BW VZW | Brabo Logistics NV | De Boever Geert | Sven Lanckmans

Vanbiervliet Dirk is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanbiervliet Dirk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04364562988. Het bedrijf Vanbiervliet Dirk bevindt zich op het adres: Scheutistenlaan 24,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 798,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vanbiervliet Dirk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanbiervliet Dirk is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanbiervliet Dirk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanbiervliet Dirk, openstaande posities, locatie van Vanbiervliet Dirk op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanbiervliet Dirk is a company, that was registered 2011 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Vanbiervliet Dirk, company assigned to the tax number BE04364562988. The company Vanbiervliet Dirk is located at the address: Scheutistenlaan 24,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 798,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vanbiervliet Dirk were not found.
The main activity of Vanbiervliet Dirk is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanbiervliet Dirk is not available. You also can look at reviews of Vanbiervliet Dirk, open positions, location of Vanbiervliet Dirk on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanbiervliet Dirk, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanbiervliet Dirk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanbiervliet Dirk, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanbiervliet Dirk, employees, financial statistics.