Hollants A BVBA

Contactgegevens Hollants A BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hollants A BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hollants A BVBA

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Sterckshoflei 32,2100, België

Telefoon (phone): 03 366 00 87 03 366 00 87

Fax (fax): 03 366 08 95 03 366 08 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hollants A BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hollants A BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hollants A BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hollants A BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hollants A BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hollants A BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hollants A BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hollants A BVBA
Products information Hollants A BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08984588623
Ondernemingsnummer: 5002868652
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 248,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Hollants A BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hollants A BVBA
(Get full report from official database of BE for Hollants A BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hollants A BVBA
Addition kinds of activities for Hollants A BVBA

356699. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen, anders | Speed changers, drives, and gears, nec
505299. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
09219901. Vissuikerijen | Fish hatcheries
23719902. Glazen pels | Glazing furs
34430103. Kolommen (fractie, etc.): Metalen plaat | Columns (fractioning, etc.): metal plate
35539908. Patroonmakersmachines, houtbewerking | Pattern makers' machinery, woodworking

Werken bij Hollants A BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hollants A BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hollants A BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hollants A BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER TEXTIELSECTOR WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf in de regio zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een verpakker. Volgende taken behoren tot je takenpakket: producten verpakken: verschillende maten, dozen, aantal stuks/doos Kwaliteitscontrole is alles netjes zijn er geen fouten Is het formaat correct Zijn de labels correct Dozen stapelen op de paletten volgens de juiste instructies Lezen + begrijpen van de productiebon

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lievens-Houtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • Operator - dagwerk - Eeklo (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend familiebedrijf in de regio van Eeklo, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je zal meehelpen om de ambachtelijke producten te produceren. Takenpakket: controleren van de machine parameters/ machine instellen netjes houden van de werkpost  oplossen van storingen, indien nodig kan u terugvallen op de hulp van een technieker de operator moet zelf geen bereidingen maken, de kok neemt dit voor zijn/haar rekening

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

Zoek naar antwoorden van Hollants A BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Hollants A BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hollants A BVBA. Laat een reactie achter voor Hollants A BVBA. Hollants A BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hollants A BVBA. Leave a respond for Hollants A BVBA. Hollants A BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hollants A BVBA op de google maps. Adres en contacten Hollants A BVBA
Location of Hollants A BVBA on the google maps. Address and contacts of Hollants A BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Hollants A BVBA Hollants A BVBA: ETUDIAS | Real Verhuur NV | ONZE-LIEVE-VROUW-TER-RIVE | Matsue Mariko | Stardust Management

Other related companies as Hollants A BVBA: ETUDIAS | Real Verhuur NV | ONZE-LIEVE-VROUW-TER-RIVE | Matsue Mariko | Stardust Management

Hollants A BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is Hollants A BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08984588623. Het bedrijf Hollants A BVBA bevindt zich op het adres: Sterckshoflei 32,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 248,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Hollants A BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hollants A BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hollants A BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hollants A BVBA, openstaande posities, locatie van Hollants A BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hollants A BVBA is a company, that was registered 2004 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is Hollants A BVBA, company assigned to the tax number BE08984588623. The company Hollants A BVBA is located at the address: Sterckshoflei 32,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 248,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Hollants A BVBA were not found.
The main activity of Hollants A BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hollants A BVBA is not available. You also can look at reviews of Hollants A BVBA, open positions, location of Hollants A BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hollants A BVBA, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hollants A BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hollants A BVBA, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hollants A BVBA, employees, financial statistics.