Van Vlierden Bernard

Contactgegevens Van Vlierden Bernard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Vlierden Bernard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Vlierden Bernard

Regio (region): Brussel (Evere), België

Adres (address): Gemeenschappenlaan 2,1140, België

Telefoon (phone): 02 773 40 00 02 773 40 00

Fax (fax): 02 773 40 55 02 773 40 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Vlierden Bernard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Vlierden Bernard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Vlierden Bernard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Vlierden Bernard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Vlierden Bernard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Vlierden Bernard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Vlierden Bernard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Vlierden Bernard
Products information Van Vlierden Bernard

BTW identificatienummer (tax): BE07831848144
Ondernemingsnummer: 1708892822
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van Vlierden Bernard zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Vlierden Bernard
(Get full report from official database of BE for Van Vlierden Bernard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Vlierden Bernard
Addition kinds of activities for Van Vlierden Bernard

5621. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
011600. Soja bonen | Soybeans
12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
27320202. Pamfletten: druk en binden, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing and binding, not published on site
28990300. Gelatine | Gelatin
30869900. Schuimproducten van kunststof, nec | Plastics foam products, nec
50990801. Spelmachines, munteenheid | Game machines, coin-operated
51690203. Kooldioxide | Carbon dioxide
70110302. Hotel, franchise | Hotel, franchised

Werken bij Van Vlierden Bernard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Vlierden Bernard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Vlierden Bernard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Vlierden Bernard. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • Poetshulp (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PWA NIEUWERKERKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    - poetsen bij particulieren - ramen wassen - wassen en strijken

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

Zoek naar antwoorden van Van Vlierden Bernard in sociale netwerken
Look for responds of Van Vlierden Bernard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Vlierden Bernard. Laat een reactie achter voor Van Vlierden Bernard. Van Vlierden Bernard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Vlierden Bernard. Leave a respond for Van Vlierden Bernard. Van Vlierden Bernard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Vlierden Bernard op de google maps. Adres en contacten Van Vlierden Bernard
Location of Van Vlierden Bernard on the google maps. Address and contacts of Van Vlierden Bernard

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Vlierden Bernard Van Vlierden Bernard: FUJITSU SIEMENS COMPUTERS NV | Sonck G | Marc & Marion | Dherte-Istasse S.A. | Soetehuys

Other related companies as Van Vlierden Bernard: FUJITSU SIEMENS COMPUTERS NV | Sonck G | Marc & Marion | Dherte-Istasse S.A. | Soetehuys

Van Vlierden Bernard is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel (Evere), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Vlierden Bernard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07831848144. Het bedrijf Van Vlierden Bernard bevindt zich op het adres: Gemeenschappenlaan 2,1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van Vlierden Bernard zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Vlierden Bernard is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Vlierden Bernard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Vlierden Bernard, openstaande posities, locatie van Van Vlierden Bernard op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Vlierden Bernard is a company, that was registered 1994 in Brussel (Evere) region, Belgium. Full name of company is Van Vlierden Bernard, company assigned to the tax number BE07831848144. The company Van Vlierden Bernard is located at the address: Gemeenschappenlaan 2,1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van Vlierden Bernard were not found.
The main activity of Van Vlierden Bernard is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Vlierden Bernard is not available. You also can look at reviews of Van Vlierden Bernard, open positions, location of Van Vlierden Bernard on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Vlierden Bernard, Brussel (Evere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Vlierden Bernard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Vlierden Bernard, Brussel (Evere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Vlierden Bernard, employees, financial statistics.