DE SPIEGELAERE FERNAND NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DE SPIEGELAERE FERNAND NV
Private companiesTobacco Products • DE SPIEGELAERE FERNAND NV

Contactgegevens DE SPIEGELAERE FERNAND NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SPIEGELAERE FERNAND NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SPIEGELAERE FERNAND NV

Regio (region): Roeselare (Rumbeke), België

Adres (address): Nieuwe Abelestraat 20,8800, België

Telefoon (phone): 051 23 29 00 051 23 29 00

Fax (fax): 051 23 29 09 051 23 29 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SPIEGELAERE FERNAND NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SPIEGELAERE FERNAND NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SPIEGELAERE FERNAND NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SPIEGELAERE FERNAND NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SPIEGELAERE FERNAND NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SPIEGELAERE FERNAND NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SPIEGELAERE FERNAND NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SPIEGELAERE FERNAND NV
Products information DE SPIEGELAERE FERNAND NV

BTW identificatienummer (tax): BE08770904541
Ondernemingsnummer: 7186401367
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 788,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DE SPIEGELAERE FERNAND NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SPIEGELAERE FERNAND NV
(Get full report from official database of BE for DE SPIEGELAERE FERNAND NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SPIEGELAERE FERNAND NV
Addition kinds of activities for DE SPIEGELAERE FERNAND NV

20210000. Creamery boter | Creamery butter
20910212. Garnalen, geconserveerd en uitgehard | Shrimp, preserved and cured
26730302. Pliofilm zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Pliofilm bags: made from purchased materials
72999912. Slagerdienst, alleen verwerking - verkoopt geen vlees | Butcher service, processing only - does not sell meat
73590706. Videocassette recorder en accessoire verhuur | Video cassette recorder and accessory rental
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory
83510000. Kinderopvangdiensten | Child day care services

Werken bij DE SPIEGELAERE FERNAND NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SPIEGELAERE FERNAND NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SPIEGELAERE FERNAND NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SPIEGELAERE FERNAND NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker bakkerij - Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warenhuis regio Aalter zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor de afdeling van de bakkerij. Een leuke uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Na de nodige opleiding zorg je dagdagelijks voor het volledige assortiment voor in de bakkerij.

  • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Verkoper / Verkoopster Tuincentrum & Hobby (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper/verkoopster bij onze klant die gespecialiseerd is in Tuin en hobby artikelen zal jouw takenpakket bestaan uit Begroeten van de klanten met een grote glimlach Actief verkopen Aanvullen Winkel op orde houden Adviseren van de klanten

  • Elektromecanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan elektrische schema's lezen, fouten zoeken en hebt mechanische kennis. Je spreekt goed Nederlands en kan het schrijven. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES HASSELT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • DERMATOLOOG (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

Zoek naar antwoorden van DE SPIEGELAERE FERNAND NV in sociale netwerken
Look for responds of DE SPIEGELAERE FERNAND NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SPIEGELAERE FERNAND NV. Laat een reactie achter voor DE SPIEGELAERE FERNAND NV. DE SPIEGELAERE FERNAND NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SPIEGELAERE FERNAND NV. Leave a respond for DE SPIEGELAERE FERNAND NV. DE SPIEGELAERE FERNAND NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SPIEGELAERE FERNAND NV op de google maps. Adres en contacten DE SPIEGELAERE FERNAND NV
Location of DE SPIEGELAERE FERNAND NV on the google maps. Address and contacts of DE SPIEGELAERE FERNAND NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SPIEGELAERE FERNAND NV DE SPIEGELAERE FERNAND NV: de Caritat Sixte | Jary's BVBA | A.V.C. SA | Ikos SCRL | Mexx International Real Estate SA

Other related companies as DE SPIEGELAERE FERNAND NV: de Caritat Sixte | Jary's BVBA | A.V.C. SA | Ikos SCRL | Mexx International Real Estate SA

DE SPIEGELAERE FERNAND NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Roeselare (Rumbeke), België. De volledige naam van het bedrijf is DE SPIEGELAERE FERNAND NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08770904541. Het bedrijf DE SPIEGELAERE FERNAND NV bevindt zich op het adres: Nieuwe Abelestraat 20,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 788,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DE SPIEGELAERE FERNAND NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE SPIEGELAERE FERNAND NV is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SPIEGELAERE FERNAND NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SPIEGELAERE FERNAND NV, openstaande posities, locatie van DE SPIEGELAERE FERNAND NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE SPIEGELAERE FERNAND NV is a company, that was registered 2009 in Roeselare (Rumbeke) region, Belgium. Full name of company is DE SPIEGELAERE FERNAND NV, company assigned to the tax number BE08770904541. The company DE SPIEGELAERE FERNAND NV is located at the address: Nieuwe Abelestraat 20,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 788,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DE SPIEGELAERE FERNAND NV were not found.
The main activity of DE SPIEGELAERE FERNAND NV is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SPIEGELAERE FERNAND NV is not available. You also can look at reviews of DE SPIEGELAERE FERNAND NV, open positions, location of DE SPIEGELAERE FERNAND NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SPIEGELAERE FERNAND NV, Roeselare (Rumbeke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SPIEGELAERE FERNAND NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SPIEGELAERE FERNAND NV, Roeselare (Rumbeke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SPIEGELAERE FERNAND NV, employees, financial statistics.