Jenny (Maison)

Particuliere bedrijvencommunicatie • Jenny (Maison)
Private companiesCommunications • Jenny (Maison)

Contactgegevens Jenny (Maison): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jenny (Maison): address, phone, fax, email, website, opening hours

Jenny (Maison)

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Rue du Collège 15,6000, België

Telefoon (phone): 071 32 61 05 071 32 61 05

Fax (fax): 071 32 61 05 071 32 61 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jenny (Maison): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jenny (Maison)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jenny (Maison)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jenny (Maison), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jenny (Maison). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jenny (Maison), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jenny (Maison). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jenny (Maison)
Products information Jenny (Maison)

BTW identificatienummer (tax): BE01778656005
Ondernemingsnummer: 9297424316
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 534,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Jenny (Maison) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jenny (Maison)
(Get full report from official database of BE for Jenny (Maison))

Aanvulling soorten activiteiten voor Jenny (Maison)
Addition kinds of activities for Jenny (Maison)

07119905. Bodem chemische behandeling diensten | Soil chemical treatment services
28759900. Meststoffen, alleen mengen, nec | Fertilizers, mixing only, nec
39449908. Hobby paarden | Hobby horses
50649909. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies
67199901. Beleggingsholdingsmaatschappijen, behalve banken | Investment holding companies, except banks

Werken bij Jenny (Maison): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jenny (Maison): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jenny (Maison). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jenny (Maison). Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Handige jobstudent - Palettenherstel (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een handige jobstudent. Je staat in voor: Het nakijken van paletten Vaststellen van fouten en/of gebreken Herstellen van paletten Je kan werken op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de vakantie

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

Zoek naar antwoorden van Jenny (Maison) in sociale netwerken
Look for responds of Jenny (Maison) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jenny (Maison). Laat een reactie achter voor Jenny (Maison). Jenny (Maison) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jenny (Maison). Leave a respond for Jenny (Maison). Jenny (Maison) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jenny (Maison) op de google maps. Adres en contacten Jenny (Maison)
Location of Jenny (Maison) on the google maps. Address and contacts of Jenny (Maison)

Andere gerelateerde bedrijven als come Jenny (Maison) Jenny (Maison): Rummens Stephane | Flieger Rudi BVBA | BCLimo-Taxi Mobiel | Solutions NV | domisport

Other related companies as Jenny (Maison): Rummens Stephane | Flieger Rudi BVBA | BCLimo-Taxi Mobiel | Solutions NV | domisport

Jenny (Maison) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is Jenny (Maison), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01778656005. Het bedrijf Jenny (Maison) bevindt zich op het adres: Rue du Collège 15,6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 534,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Jenny (Maison) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jenny (Maison) is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jenny (Maison) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jenny (Maison), openstaande posities, locatie van Jenny (Maison) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jenny (Maison) is a company, that was registered 2000 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is Jenny (Maison), company assigned to the tax number BE01778656005. The company Jenny (Maison) is located at the address: Rue du Collège 15,6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 534,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Jenny (Maison) were not found.
The main activity of Jenny (Maison) is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jenny (Maison) is not available. You also can look at reviews of Jenny (Maison), open positions, location of Jenny (Maison) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jenny (Maison), Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jenny (Maison), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jenny (Maison), Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jenny (Maison), employees, financial statistics.