Bed & Breakfast Linnenshop

Contactgegevens Bed & Breakfast Linnenshop: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bed & Breakfast Linnenshop: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bed & Breakfast Linnenshop

Regio (region): Dendermonde, België

Adres (address): Oude Vest 84,9200, België

Telefoon (phone): 052 20 15 53 052 20 15 53

Fax (fax): 052 20 15 53 052 20 15 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bed & Breakfast Linnenshop: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bed & Breakfast Linnenshop"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bed & Breakfast Linnenshop"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bed & Breakfast Linnenshop, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bed & Breakfast Linnenshop. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bed & Breakfast Linnenshop, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bed & Breakfast Linnenshop. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bed & Breakfast Linnenshop
Products information Bed & Breakfast Linnenshop

BTW identificatienummer (tax): BE02555938720
Ondernemingsnummer: 4131103515
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 821,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bed & Breakfast Linnenshop zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bed & Breakfast Linnenshop
(Get full report from official database of BE for Bed & Breakfast Linnenshop)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bed & Breakfast Linnenshop
Addition kinds of activities for Bed & Breakfast Linnenshop

5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
7371. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
594103. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops
27520400. Kalender- en kaartafdrukken, lithografisch | Calendar and card printing, lithographic
72160000. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs

Werken bij Bed & Breakfast Linnenshop: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bed & Breakfast Linnenshop: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bed & Breakfast Linnenshop. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bed & Breakfast Linnenshop. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • montage-arbeider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) met eigen wagen (DT) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met uw eigen auto. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden. Aantal uren is bespreekbaar.

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

    Type: Vaste Job

    Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

Zoek naar antwoorden van Bed & Breakfast Linnenshop in sociale netwerken
Look for responds of Bed & Breakfast Linnenshop in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bed & Breakfast Linnenshop. Laat een reactie achter voor Bed & Breakfast Linnenshop. Bed & Breakfast Linnenshop bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bed & Breakfast Linnenshop. Leave a respond for Bed & Breakfast Linnenshop. Bed & Breakfast Linnenshop on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bed & Breakfast Linnenshop op de google maps. Adres en contacten Bed & Breakfast Linnenshop
Location of Bed & Breakfast Linnenshop on the google maps. Address and contacts of Bed & Breakfast Linnenshop

Andere gerelateerde bedrijven als come Bed & Breakfast Linnenshop Bed & Breakfast Linnenshop: Joos Schilderwerken | Industrial Tank Corporation N.V. | BIPAR | Tout Instal | vaartzone nv

Other related companies as Bed & Breakfast Linnenshop: Joos Schilderwerken | Industrial Tank Corporation N.V. | BIPAR | Tout Instal | vaartzone nv

Bed & Breakfast Linnenshop is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Dendermonde, België. De volledige naam van het bedrijf is Bed & Breakfast Linnenshop, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02555938720. Het bedrijf Bed & Breakfast Linnenshop bevindt zich op het adres: Oude Vest 84,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 821,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bed & Breakfast Linnenshop zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bed & Breakfast Linnenshop is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bed & Breakfast Linnenshop is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bed & Breakfast Linnenshop, openstaande posities, locatie van Bed & Breakfast Linnenshop op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bed & Breakfast Linnenshop is a company, that was registered 2004 in Dendermonde region, Belgium. Full name of company is Bed & Breakfast Linnenshop, company assigned to the tax number BE02555938720. The company Bed & Breakfast Linnenshop is located at the address: Oude Vest 84,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 821,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bed & Breakfast Linnenshop were not found.
The main activity of Bed & Breakfast Linnenshop is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bed & Breakfast Linnenshop is not available. You also can look at reviews of Bed & Breakfast Linnenshop, open positions, location of Bed & Breakfast Linnenshop on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bed & Breakfast Linnenshop, Dendermonde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bed & Breakfast Linnenshop, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bed & Breakfast Linnenshop, Dendermonde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bed & Breakfast Linnenshop, employees, financial statistics.