VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL

Contactgegevens VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Keltenlaan 57,1040, België

Telefoon (phone): 02 733 26 04; 0473 83 97 37 02 733 26 04; 0473 83 97 37

Fax (fax): 02 733 26 04 02 733 26 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL
Products information VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06298980712
Ondernemingsnummer: 5584594726
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL
(Get full report from official database of BE for VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL
Addition kinds of activities for VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL

154204. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
239301. Canvas tassen | Canvas bags
352402. Tuinmaaiers en toebehoren | Lawn and garden mowers and accessories
516903. Wasmiddelen en zeep, behalve speciale schoonmaak | Detergents and soaps, except specialty cleaning
36740213. Wafers (halfgeleider apparaten) | Wafers (semiconductor devices)
50519901. Aluminiumstaafjes, staven, ingots, lakens, pijpen, platen, enz. | Aluminum bars, rods, ingots, sheets, pipes, plates, etc.

Werken bij VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Middenspanning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de totaalservice voor elektromotoren, hoogspanningscabines, automatisering en transformatoren zijn we op zoek naar een technieker middenspanningscabines. Een greep uit je takenpakket: montage, assemblage en aansluiten van middenspanningscabines elektriciteitswerken uitvoeren: hoogspanning en laagspanningsverdeling Hoogspanningscabines voorzien van transformatoren

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudelijke Hulp Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin te Kortrijk zijn wij op zoek naar een nette huishoudhulp. Dit op maandag van 14 tot 19u en op vrijdag van 7u tot 13u Matuur persoon met zin verantwoordelijkheid Licht huishoudelijke taken en strijken

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • student bakkershulp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • Ontwikkelaar- Opleidingsmanager Fiscaliteit en Accountancy (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Vaste Job

    -Je volgt de wettelijke actualiteit op de voet en vertaalt dit naar korte relevante opleidingen voor onze doelgroepen (bedrijven en kantoren) -Je gaat actief op zoek naar docenten en vakspecialisten -Je maakt halfjaarlijks een realistische en uitdagende planning op -Je bent verantwoordelijk voor zowel het opbrengsten- als het kostenbudget -Je werkt maatoplossingen uit voor onze klanten -Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze database op vlak van kantoren en financiële functies -Je zoekt voortdurend naar nieuwe opleidingsmethodieken waarmee je het verschil kunt maken voor jouw klanten -Je volgt het aanbod van de concurrentie nauwgezet op -Je integreert jouw eigen functioneren met dat van het team

Zoek naar antwoorden van VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL in sociale netwerken
Look for responds of VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL. Laat een reactie achter voor VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL. VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL. Leave a respond for VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL. VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL op de google maps. Adres en contacten VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL
Location of VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL on the google maps. Address and contacts of VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL: Interactive Teaching Centre ASBL | BUYSE BVBA | ABC Zone | International Body Guarding | Intra-Muros SA

Other related companies as VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL: Interactive Teaching Centre ASBL | BUYSE BVBA | ABC Zone | International Body Guarding | Intra-Muros SA

VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06298980712. Het bedrijf VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL bevindt zich op het adres: Keltenlaan 57,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 502,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL, openstaande posities, locatie van VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL is a company, that was registered 2018 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL, company assigned to the tax number BE06298980712. The company VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL is located at the address: Keltenlaan 57,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 502,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL were not found.
The main activity of VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL is not available. You also can look at reviews of VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL, open positions, location of VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL, employees, financial statistics.