Masset Foto & Kader

Contactgegevens Masset Foto & Kader: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Masset Foto & Kader: address, phone, fax, email, website, opening hours

Masset Foto & Kader

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Oude Luikerbaan 4 Bus 1,3500, België

Telefoon (phone): 011 22 57 80 011 22 57 80

Fax (fax): +32 (87) 450-47-65 +32 (87) 450-47-65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Masset Foto & Kader: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Masset Foto & Kader"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Masset Foto & Kader"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Masset Foto & Kader, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Masset Foto & Kader. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Masset Foto & Kader, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Masset Foto & Kader. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Masset Foto & Kader
Products information Masset Foto & Kader

BTW identificatienummer (tax): BE05017425537
Ondernemingsnummer: 6788146972
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Masset Foto & Kader zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Masset Foto & Kader
(Get full report from official database of BE for Masset Foto & Kader)

Aanvulling soorten activiteiten voor Masset Foto & Kader
Addition kinds of activities for Masset Foto & Kader

01619900. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
02120000. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
22410305. Rits tape | Zipper tape
24290100. Vaten en vatdelen | Barrels and barrel parts
30899917. Nieuwigheden, kunststoffen | Novelties, plastics
32910505. Metallisch schuurmiddel | Metallic abrasive
37110409. Street flushers, assemblage van | Street flushers, assembly of
39520303. Potloden en potlood onderdelen, artiesten ' | Pencils and pencil parts, artists'
51990502. Gekleedde pels | Dressed furs

Werken bij Masset Foto & Kader: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Masset Foto & Kader: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Masset Foto & Kader. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Masset Foto & Kader. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

  • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student Magazijnmedewerker M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob voor volgende week? Schrikt fysieke arbeid jou niet af? Neem dan snel contact met ons op. Voor een firma gelegen in Drogenbos zijn we op zoek naar een student magazijnier (m/v)

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

  • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van Masset Foto & Kader in sociale netwerken
Look for responds of Masset Foto & Kader in social networks

Lees alle opmerkingen voor Masset Foto & Kader. Laat een reactie achter voor Masset Foto & Kader. Masset Foto & Kader bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Masset Foto & Kader. Leave a respond for Masset Foto & Kader. Masset Foto & Kader on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Masset Foto & Kader op de google maps. Adres en contacten Masset Foto & Kader
Location of Masset Foto & Kader on the google maps. Address and contacts of Masset Foto & Kader

Andere gerelateerde bedrijven als come Masset Foto & Kader Masset Foto & Kader: BKM nv | Quali Copy | AST SECRETARIAT | Biolin | King Darling Communications

Other related companies as Masset Foto & Kader: BKM nv | Quali Copy | AST SECRETARIAT | Biolin | King Darling Communications

Masset Foto & Kader is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Masset Foto & Kader, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05017425537. Het bedrijf Masset Foto & Kader bevindt zich op het adres: Oude Luikerbaan 4 Bus 1,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Masset Foto & Kader zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Masset Foto & Kader is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Masset Foto & Kader is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Masset Foto & Kader, openstaande posities, locatie van Masset Foto & Kader op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Masset Foto & Kader is a company, that was registered 2012 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Masset Foto & Kader, company assigned to the tax number BE05017425537. The company Masset Foto & Kader is located at the address: Oude Luikerbaan 4 Bus 1,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Masset Foto & Kader were not found.
The main activity of Masset Foto & Kader is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Masset Foto & Kader is not available. You also can look at reviews of Masset Foto & Kader, open positions, location of Masset Foto & Kader on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Masset Foto & Kader, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Masset Foto & Kader, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Masset Foto & Kader, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Masset Foto & Kader, employees, financial statistics.