ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr
Private companiesMiscellaneous Repair Services • ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr

Contactgegevens ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr

Regio (region): Olen, België

Adres (address): Geelseweg 30C,2250, België

Telefoon (phone): 014 23 38 10 014 23 38 10

Fax (fax): +32 (51) 341-61-98 +32 (51) 341-61-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr
Products information ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr

BTW identificatienummer (tax): BE01876708984
Ondernemingsnummer: 5067962646
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr
(Get full report from official database of BE for ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr
Addition kinds of activities for ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr

34710102. Chroomplating van metalen of gevormde producten | Chromium plating of metals or formed products
50490107. Wetenschappelijke opnameapparatuur | Scientific recording equipment
51910401. Harness apparatuur | Harness equipment
54990200. Drankwinkels | Beverage stores
67929900. Oil royalty traders, nec | Oil royalty traders, nec

Werken bij ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr. Looking for open vacancies in other companies

  • Export medewerker (m/v) gezocht! VOLTIJDS! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons zijn wij opzoek naar een export bediende. Je taken zullen o.a. zijn: - Je stelt de gehele exportdossiers samen - Je hebt dagelijkse contacten met luchtvaartmaatschappijen - Je hebt telefonisch contacten met klanten - Je hebt daarnaast ook wereldswijde contacten met je collega's

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

    Type: Vaste Job

    U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

  • Automation Support Engineer (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

Zoek naar antwoorden van ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr in sociale netwerken
Look for responds of ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr. Laat een reactie achter voor ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr. ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr. Leave a respond for ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr. ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr op de google maps. Adres en contacten ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr
Location of ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr on the google maps. Address and contacts of ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr

Andere gerelateerde bedrijven als come ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr: Aerts BVBA | CENTURY 21 - PRIMOGEST SA | WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV | Evolukit-Cady SA | Neptunus vzw

Other related companies as ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr: Aerts BVBA | CENTURY 21 - PRIMOGEST SA | WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV | Evolukit-Cady SA | Neptunus vzw

ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Olen, België. De volledige naam van het bedrijf is ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01876708984. Het bedrijf ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr bevindt zich op het adres: Geelseweg 30C,2250. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr, openstaande posities, locatie van ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr is a company, that was registered 2012 in Olen region, Belgium. Full name of company is ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr, company assigned to the tax number BE01876708984. The company ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr is located at the address: Geelseweg 30C,2250. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr were not found.
The main activity of ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr is not available. You also can look at reviews of ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr, open positions, location of ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr, Olen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr, Olen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANKERPLAST/ WIJCKMANS Gebr, employees, financial statistics.