Van kelst Luc

Contactgegevens Van kelst Luc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van kelst Luc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van kelst Luc

Regio (region): Putte, België

Adres (address): Clemensstraat 1,2580, België

Telefoon (phone): 015 75 68 20 015 75 68 20

Fax (fax): 015 75 32 43 015 75 32 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van kelst Luc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van kelst Luc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van kelst Luc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van kelst Luc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van kelst Luc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van kelst Luc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van kelst Luc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van kelst Luc
Products information Van kelst Luc

BTW identificatienummer (tax): BE03754272460
Ondernemingsnummer: 9920623779
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van kelst Luc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van kelst Luc
(Get full report from official database of BE for Van kelst Luc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van kelst Luc
Addition kinds of activities for Van kelst Luc

507299. Hardware, nec | Hardware, nec
515903. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
17310302. Installatie van glasvezelkabel | Fiber optic cable installation
17420204. Zonne-reflecterende isolatie film | Solar reflecting insulation film
26719907. Wikkelpapier, waterdicht of gecoat | Wrapping paper, waterproof or coated
30691506. Wassers, rubber | Washers, rubber
33150304. Hangers (kledingstuk), draad | Hangers (garment), wire
50999912. Tekens, behalve elektrisch | Signs, except electric
59610403. Postzegels, postorder | Stamps, mail order

Werken bij Van kelst Luc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van kelst Luc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van kelst Luc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van kelst Luc. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Verkoopster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

  • Laborant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • ZAALMEDEWERKER Brasserie (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: BRASSERIE SEBASTIAAN

    Type: Vaste Job

    We zoeken een leuke collega voor ons zaalteam! Ben je een gedreven persoon die de horeca-microbe te pakken heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! We zoeken iemand die vooral leergierig is, en die reeds een beperkte ervaring heeft in de bediening/ hospitality. We voorzien intern verdere begeleiding en vervolmaking. 4 dagen werkweek, Vast voltijds contract, geen service coupé, geen ochtenddiensten, geen nachtwerk! 5 weken verlof/ jaar. Vrij tijdens gentse feesten en vrij tijdens de gentse horecabeurs!

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van Van kelst Luc in sociale netwerken
Look for responds of Van kelst Luc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van kelst Luc. Laat een reactie achter voor Van kelst Luc. Van kelst Luc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van kelst Luc. Leave a respond for Van kelst Luc. Van kelst Luc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van kelst Luc op de google maps. Adres en contacten Van kelst Luc
Location of Van kelst Luc on the google maps. Address and contacts of Van kelst Luc

Andere gerelateerde bedrijven als come Van kelst Luc Van kelst Luc: IVS nv-OVID Technologie | ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA | Styling Decor | Arduma BVBA | Wattenbergh, Werner

Other related companies as Van kelst Luc: IVS nv-OVID Technologie | ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA | Styling Decor | Arduma BVBA | Wattenbergh, Werner

Van kelst Luc is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Putte, België. De volledige naam van het bedrijf is Van kelst Luc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03754272460. Het bedrijf Van kelst Luc bevindt zich op het adres: Clemensstraat 1,2580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van kelst Luc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van kelst Luc is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van kelst Luc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van kelst Luc, openstaande posities, locatie van Van kelst Luc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van kelst Luc is a company, that was registered 2009 in Putte region, Belgium. Full name of company is Van kelst Luc, company assigned to the tax number BE03754272460. The company Van kelst Luc is located at the address: Clemensstraat 1,2580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van kelst Luc were not found.
The main activity of Van kelst Luc is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van kelst Luc is not available. You also can look at reviews of Van kelst Luc, open positions, location of Van kelst Luc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van kelst Luc, Putte: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van kelst Luc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van kelst Luc, Putte: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van kelst Luc, employees, financial statistics.