NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA
Private companiesSocial Services • NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA

Contactgegevens NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Uilenbaan 194,2160, België

Telefoon (phone): 03 321 28 77 03 321 28 77

Fax (fax): +32 (13) 713-73-15 +32 (13) 713-73-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA
Products information NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08163360595
Ondernemingsnummer: 7980712890
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA
(Get full report from official database of BE for NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA
Addition kinds of activities for NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA

2611. Pulpmolens | Pulp mills
162300. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
344699. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
22110208. Oxfords (katoenen stoffen) | Oxfords (cotton fabrics)
31439900. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
31610102. Schoenkits | Shoe kits
38429902. Atomizers, medisch | Atomizers, medical
59610201. Computersoftware, postorder | Computer software, mail order
79480104. Stock car racing | Stock car racing

Werken bij NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (m/v/x) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze vacature zoekt H.Essers gemotiveerde kandidaten die als inpakker willen werken. Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren en goederen herverpakken. Je werkt in de dagploeg (van 8u tot 17u) van maandag tot en met vrijdag

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Pistoolschilder (natlak) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van de carrosserie van vrachtwagens: (De)montage van het te bespuiten onderdeel, De voorbereiding: schuren, afplakken en invetten, Natlakspuiten met een verf op basis van solventen.

  • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA in sociale netwerken
Look for responds of NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA. Laat een reactie achter voor NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA. NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA. Leave a respond for NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA. NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA op de google maps. Adres en contacten NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA
Location of NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA on the google maps. Address and contacts of NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA: Verheyen | VERBOVEN ALAIN | Lightbox | Pieters L | Saatchi & Saatchi N.V.

Other related companies as NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA: Verheyen | VERBOVEN ALAIN | Lightbox | Pieters L | Saatchi & Saatchi N.V.

NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08163360595. Het bedrijf NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA bevindt zich op het adres: Uilenbaan 194,2160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA, openstaande posities, locatie van NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA is a company, that was registered 2003 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA, company assigned to the tax number BE08163360595. The company NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA is located at the address: Uilenbaan 194,2160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA were not found.
The main activity of NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA is not available. You also can look at reviews of NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA, open positions, location of NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEOPAUL-ACRYL-NEON BVBA, employees, financial statistics.