Adverlite-Comptoir de Russie SPRL

Contactgegevens Adverlite-Comptoir de Russie SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adverlite-Comptoir de Russie SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adverlite-Comptoir de Russie SPRL

Regio (region): Rixensart (Genval), België

Adres (address): Rue de Rosières 2A,1332, België

Telefoon (phone): 0476 39 01 14; 02 652 47 98 0476 39 01 14; 02 652 47 98

Fax (fax): +32 (71) 145-95-84 +32 (71) 145-95-84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adverlite-Comptoir de Russie SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adverlite-Comptoir de Russie SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adverlite-Comptoir de Russie SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adverlite-Comptoir de Russie SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adverlite-Comptoir de Russie SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adverlite-Comptoir de Russie SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adverlite-Comptoir de Russie SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adverlite-Comptoir de Russie SPRL
Products information Adverlite-Comptoir de Russie SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08813751220
Ondernemingsnummer: 6170166015
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 677,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Adverlite-Comptoir de Russie SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adverlite-Comptoir de Russie SPRL
(Get full report from official database of BE for Adverlite-Comptoir de Russie SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adverlite-Comptoir de Russie SPRL
Addition kinds of activities for Adverlite-Comptoir de Russie SPRL

206101. Droge rietsuikerproducten, behalve raffinage | Dry cane sugar products, except refining
444999. Water vervoer van vracht, nec, nec | Water transportation of freight, nec, nec
20660303. Chocolade snoep, solide | Chocolate candy, solid
39520207. Opstellen van materialen | Drafting materials
50460106. Tekens, elektrisch | Signs, electrical

Werken bij Adverlite-Comptoir de Russie SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adverlite-Comptoir de Russie SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adverlite-Comptoir de Russie SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adverlite-Comptoir de Russie SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Kraanman Staalfabriek - ArcelorMittal Gent (volcontinusysteem) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kraanman in de staalfabriek sta je in voor de bevoorrading en transport van de goederen. Je brengt de verschillende grondstoffen en materialen naar de verschillende afdelingen en zorgt voor de afvoer van de afvalbakken. Daarnaast sta je ook nog in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Bloemist (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aalst zijn we op zoek naar een bloemist.

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

  • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Begeleider kinderopvang (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF BALOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvang van kinderen van 0 tot 3 jaar.

Zoek naar antwoorden van Adverlite-Comptoir de Russie SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Adverlite-Comptoir de Russie SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adverlite-Comptoir de Russie SPRL. Laat een reactie achter voor Adverlite-Comptoir de Russie SPRL. Adverlite-Comptoir de Russie SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adverlite-Comptoir de Russie SPRL. Leave a respond for Adverlite-Comptoir de Russie SPRL. Adverlite-Comptoir de Russie SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adverlite-Comptoir de Russie SPRL op de google maps. Adres en contacten Adverlite-Comptoir de Russie SPRL
Location of Adverlite-Comptoir de Russie SPRL on the google maps. Address and contacts of Adverlite-Comptoir de Russie SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Adverlite-Comptoir de Russie SPRL Adverlite-Comptoir de Russie SPRL: Centrapneu | GP Batteries | Resconsult NV | Express Medical Interim NV | Grafische Uitgeverij Beuselinck B.V.B.A.

Other related companies as Adverlite-Comptoir de Russie SPRL: Centrapneu | GP Batteries | Resconsult NV | Express Medical Interim NV | Grafische Uitgeverij Beuselinck B.V.B.A.

Adverlite-Comptoir de Russie SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Rixensart (Genval), België. De volledige naam van het bedrijf is Adverlite-Comptoir de Russie SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08813751220. Het bedrijf Adverlite-Comptoir de Russie SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Rosières 2A,1332. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 677,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Adverlite-Comptoir de Russie SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adverlite-Comptoir de Russie SPRL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adverlite-Comptoir de Russie SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adverlite-Comptoir de Russie SPRL, openstaande posities, locatie van Adverlite-Comptoir de Russie SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adverlite-Comptoir de Russie SPRL is a company, that was registered 2008 in Rixensart (Genval) region, Belgium. Full name of company is Adverlite-Comptoir de Russie SPRL, company assigned to the tax number BE08813751220. The company Adverlite-Comptoir de Russie SPRL is located at the address: Rue de Rosières 2A,1332. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 677,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Adverlite-Comptoir de Russie SPRL were not found.
The main activity of Adverlite-Comptoir de Russie SPRL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Adverlite-Comptoir de Russie SPRL is not available. You also can look at reviews of Adverlite-Comptoir de Russie SPRL, open positions, location of Adverlite-Comptoir de Russie SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adverlite-Comptoir de Russie SPRL, Rixensart (Genval): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adverlite-Comptoir de Russie SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adverlite-Comptoir de Russie SPRL, Rixensart (Genval): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adverlite-Comptoir de Russie SPRL, employees, financial statistics.