Anthonis Reklame BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Anthonis Reklame BVBA
Private companiesMotion Pictures • Anthonis Reklame BVBA

Contactgegevens Anthonis Reklame BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anthonis Reklame BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anthonis Reklame BVBA

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Krijtersveld 2,2160, België

Telefoon (phone): 03 354 02 57; 03 354 44 82 03 354 02 57; 03 354 44 82

Fax (fax): 03 354 20 52 03 354 20 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anthonis Reklame BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anthonis Reklame BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anthonis Reklame BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anthonis Reklame BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anthonis Reklame BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anthonis Reklame BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anthonis Reklame BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anthonis Reklame BVBA
Products information Anthonis Reklame BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05044891357
Ondernemingsnummer: 5905944824
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 745,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Anthonis Reklame BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anthonis Reklame BVBA
(Get full report from official database of BE for Anthonis Reklame BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anthonis Reklame BVBA
Addition kinds of activities for Anthonis Reklame BVBA

344302. Warmtewisselaars, condensatoren en componenten | Heat exchangers, condensers, and components
20770202. Vismeel, behalve als diervoeder | Fish meal, except as animal feed
28349910. Tabletten, farmaceutisch | Tablets, pharmaceutical
37280104. Lichamen, vliegtuigen | Bodies, aircraft
38610400. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
42259902. Miniwarehouse, warehousing | Miniwarehouse, warehousing
63219901. Beoordelingsverenigingen, ongevallen- en ziektekostenverzekering | Assessment associations, accident and health insurance
75490101. Emissietests zonder reparaties, automotive | Emissions testing without repairs, automotive
79990101. Tennisclub, niet-lidmaatschap | Tennis club, non-membership
86610120. Methodist Church | Methodist church

Werken bij Anthonis Reklame BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anthonis Reklame BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anthonis Reklame BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anthonis Reklame BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • Tijdelijke voltijdse receptionist(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een pro in het onthalen van mensen? Ben jij vlot drietalig (NL-FR-ENG)? Schrikt werken in het weekend je niet af? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!! Voor een leuke (tijdelijke) opdracht te Leuven zoeken wij een vlotte receptionist(e) om het onthaal en de receptie te verzorgen voor een tentoonstelling.  

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Schoonmaak Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je nog op zoek naar een job met veel enjoy? Wij zoeken enthousiaste collega's om het ASAP team te vervolledigen! Je kan eigen uren bepalen zodat dit steeds combineerbaar is met het gezin. Je bent iemand die steeds zelfstandig kan werken en bent steeds bereid gezinnen te helpen in hun huishouden.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • Etudiant(e) Vendeur - vendeuse (M/V), Bruxelles - Rue Fripiers (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SACHA SHOES

    Type: Studentenjob

    Vous avez de l'expérience en vente dans le secteur du commerce de détail et/ou dans le secteur de l'hôtellerie et de la restauration, vous avez une affinité avec le monde de la mode et vous aimez avoir un bon contact relationnel avec les clients? De plus, vous êtes disponible pour travailler du lundi au dimanche inclus? Alors, vous êtes peut-être le nouveau talent que nous cherchons pour la vente! Rejoignez notre équipe et transmettez votre passion pour la mode à nos clients. Sacha est une entreprise de chaussures internationale ayant plus de 70 filiales dans le Benelux et Allemagne + une boutique en ligne internationale. Chez Sacha, vous travaillez au sein d'une équipe solide où vous pouvez compter sur l'honnêteté, la confiance et la reconnaissance. De plus, vous avez la possibilité d'être le/la premier(e) informé(e) des dernières tendances et des développements dans le secteur de la mode. Au sein d'un environnement énergique et en collaboration avec vos collègues Sacha-friends, vous travaillez avec les collections les plus branchées, allant de nos propres bottes tendance aux élégantes chaussures à lacets italiennes. DESCRIPTION DU POSTE Pour ce poste, nous sommes à la recherche d'un(e) étudiant(e) vendeur(-euse) motivé(e) avec une attitude commerciale. Vous êtes passionné(e) de mode et vous aimez conseiller et styler les personnes. Vous veillez à: Représenter l'image de Sacha et du Sacha lifestyle Accueillir les clients et les renseigner de façon professionnelle afin que ceux-ci quittent le magasin avec un véritable sentiment de satisfaction Assurer la vente des chaussures et accessoires Donner des conseils concernant l'entretien des chaussures et des sacs Rendre le magasin attractif Mettre en œuvre des procédures selon les directives de Sacha Effectuer les activités liées à la réserve adresse: Rue Fripiers Bruxelles, Belgique heures: temps partiel

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • DAKWERKER. (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van Anthonis Reklame BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Anthonis Reklame BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anthonis Reklame BVBA. Laat een reactie achter voor Anthonis Reklame BVBA. Anthonis Reklame BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anthonis Reklame BVBA. Leave a respond for Anthonis Reklame BVBA. Anthonis Reklame BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anthonis Reklame BVBA op de google maps. Adres en contacten Anthonis Reklame BVBA
Location of Anthonis Reklame BVBA on the google maps. Address and contacts of Anthonis Reklame BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Anthonis Reklame BVBA Anthonis Reklame BVBA: Reis-Center NV | Hartgerink Belgium NV | Hotel Firean | V. KWIKENBORNE, GERMAIN | a propos asbl

Other related companies as Anthonis Reklame BVBA: Reis-Center NV | Hartgerink Belgium NV | Hotel Firean | V. KWIKENBORNE, GERMAIN | a propos asbl

Anthonis Reklame BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Anthonis Reklame BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05044891357. Het bedrijf Anthonis Reklame BVBA bevindt zich op het adres: Krijtersveld 2,2160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 745,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Anthonis Reklame BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anthonis Reklame BVBA is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anthonis Reklame BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anthonis Reklame BVBA, openstaande posities, locatie van Anthonis Reklame BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anthonis Reklame BVBA is a company, that was registered 2001 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is Anthonis Reklame BVBA, company assigned to the tax number BE05044891357. The company Anthonis Reklame BVBA is located at the address: Krijtersveld 2,2160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 745,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Anthonis Reklame BVBA were not found.
The main activity of Anthonis Reklame BVBA is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Anthonis Reklame BVBA is not available. You also can look at reviews of Anthonis Reklame BVBA, open positions, location of Anthonis Reklame BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anthonis Reklame BVBA, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anthonis Reklame BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anthonis Reklame BVBA, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anthonis Reklame BVBA, employees, financial statistics.