STAND BY LETTERING NV

Contactgegevens STAND BY LETTERING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STAND BY LETTERING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

STAND BY LETTERING NV

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Ambachtenlaan 33,3001, België

Telefoon (phone): 016 40 02 92 016 40 02 92

Fax (fax): 016 40 01 39 016 40 01 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STAND BY LETTERING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STAND BY LETTERING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STAND BY LETTERING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STAND BY LETTERING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STAND BY LETTERING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STAND BY LETTERING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STAND BY LETTERING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STAND BY LETTERING NV
Products information STAND BY LETTERING NV

BTW identificatienummer (tax): BE01565795898
Ondernemingsnummer: 7134490966
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in STAND BY LETTERING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STAND BY LETTERING NV
(Get full report from official database of BE for STAND BY LETTERING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor STAND BY LETTERING NV
Addition kinds of activities for STAND BY LETTERING NV

349700. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
384499. Röntgenapparatuur en -buisjes, niet inbegrepen | X-ray apparatus and tubes, nec
783300. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
09130200. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
17510201. Garage deur, installatie of erectie | Garage door, installation or erection
22620106. Schermafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Screen printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
33640000. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
50130113. Filters, lucht en olie | Filters, air and oil
61590205. Financiering van vrachtwagens | Truck finance leasing

Werken bij STAND BY LETTERING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STAND BY LETTERING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STAND BY LETTERING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STAND BY LETTERING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Transportplanner Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Transport planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig uitsturen van de goederen naar de lokale magazijnen en naar de directe klanten binnen Europa. Jouw taken zijn: de weekplaning opmaken, rekening houdend met capaciteiten manpower/beschikbaarheid transporteurs/trucktypes/allocaties/… transportorders opvolgen en bijsturen waar nodig dagelijks de detail planning doorsturen naar warehouse de Control Pay opvolgen quality performance transporteurs opmaken en opvolgen meetings inplannen waar nodig KPI’s opmaken de werkinstructies up-to-date houden back-up persoon van collega’s zijn

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Elektricien (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken steeds gemotiveerde elektriciens. Hoe ziet jouw dag eruit? Met jouw ploegje vertrek je 's morgens van thuis uit, of wordt je opgehaald op een oppikplaats om naar de werf te gaan. Daar ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het fijnere werk, het elektrisch voorbereidend werk van alles wat bij HVAC komt kijken. Omdat je in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen,... terecht komt kan je rekenen op mooie werkuren en een propere omgeving.

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Begijnendijk Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student administratief werk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde student voor 1 halve dag in de week. Dit om te helpen in de administratie

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van STAND BY LETTERING NV in sociale netwerken
Look for responds of STAND BY LETTERING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor STAND BY LETTERING NV. Laat een reactie achter voor STAND BY LETTERING NV. STAND BY LETTERING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STAND BY LETTERING NV. Leave a respond for STAND BY LETTERING NV. STAND BY LETTERING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STAND BY LETTERING NV op de google maps. Adres en contacten STAND BY LETTERING NV
Location of STAND BY LETTERING NV on the google maps. Address and contacts of STAND BY LETTERING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come STAND BY LETTERING NV STAND BY LETTERING NV: Vermeire K | Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min | Adviesco | Precisa Motoren NV | HORTILUC IDEE JARDIN

Other related companies as STAND BY LETTERING NV: Vermeire K | Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min | Adviesco | Precisa Motoren NV | HORTILUC IDEE JARDIN

STAND BY LETTERING NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is STAND BY LETTERING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01565795898. Het bedrijf STAND BY LETTERING NV bevindt zich op het adres: Ambachtenlaan 33,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 256,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in STAND BY LETTERING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STAND BY LETTERING NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STAND BY LETTERING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STAND BY LETTERING NV, openstaande posities, locatie van STAND BY LETTERING NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STAND BY LETTERING NV is a company, that was registered 2004 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is STAND BY LETTERING NV, company assigned to the tax number BE01565795898. The company STAND BY LETTERING NV is located at the address: Ambachtenlaan 33,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 256,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in STAND BY LETTERING NV were not found.
The main activity of STAND BY LETTERING NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STAND BY LETTERING NV is not available. You also can look at reviews of STAND BY LETTERING NV, open positions, location of STAND BY LETTERING NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STAND BY LETTERING NV, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STAND BY LETTERING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STAND BY LETTERING NV, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STAND BY LETTERING NV, employees, financial statistics.