PANODECO SPRL

Contactgegevens PANODECO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PANODECO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PANODECO SPRL

Regio (region): Charleroi (Gosselies), België

Adres (address): Route Nationale 5 1G,6041, België

Telefoon (phone): 071 37 08 68 071 37 08 68

Fax (fax): 071 37 34 73 071 37 34 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PANODECO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PANODECO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PANODECO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PANODECO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PANODECO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PANODECO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PANODECO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PANODECO SPRL
Products information PANODECO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02202728271
Ondernemingsnummer: 4316223144
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PANODECO SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PANODECO SPRL
(Get full report from official database of BE for PANODECO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PANODECO SPRL
Addition kinds of activities for PANODECO SPRL

356401. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
591200. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
37280202. Adaptersamenstellingen, hydromatische propeller | Adapter assemblies, hydromatic propeller
38430113. Tangen, tandheelkunde | Forceps, dental
39490100. Golfuitrusting | Golf equipment
42159902. Motorbezorgdienst | Motorcycle delivery service
72130101. Tafelafdekking | Table cover supply
86110304. Vastgoedraad | Real estate board

Werken bij PANODECO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PANODECO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PANODECO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PANODECO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • TIJDELIJKE MAGAZIJNIER - ZEER GOEDE VERLONING - NACHT / 2 PLOEGEN (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een magazijnmedewerker die tijdelijk beschikbaar is. Je zal in de nacht of in 2 ploegen instaan voor het laden en lossen aan de loskade + verpakken van goederen op vraag van de klant. Snelle opstart en HOOG LOON: + 16€/u

  • Magazijnier (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

  • Dynamische orderpickers (M/V) (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in productie van deuren, in Bekkevoort zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Het is jouw taak om de goederen die op de bestellijst staan te order picken en vervolgens te verzamelen. Enige ervaring als orderpicker is vereist. Je werkt nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidszin. Er heerst een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf. Je hebt reeds ervaring opgedaan en bent in het bezit van je heftruckattest.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • Business Application Owner - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds

    Type: Vaste Job

    Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Psycholoog (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: IMHA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig psycholoog gezocht om ons volwassenenteam te vervoegen in de groepspraktijk CPRT te Damme (nabij Brugge)

Zoek naar antwoorden van PANODECO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of PANODECO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PANODECO SPRL. Laat een reactie achter voor PANODECO SPRL. PANODECO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PANODECO SPRL. Leave a respond for PANODECO SPRL. PANODECO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PANODECO SPRL op de google maps. Adres en contacten PANODECO SPRL
Location of PANODECO SPRL on the google maps. Address and contacts of PANODECO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come PANODECO SPRL PANODECO SPRL: Cherrette Firmin | T.N.S. Services SPRL | Techselect IT | Jan De Proost | NFIM

Other related companies as PANODECO SPRL: Cherrette Firmin | T.N.S. Services SPRL | Techselect IT | Jan De Proost | NFIM

PANODECO SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Charleroi (Gosselies), België. De volledige naam van het bedrijf is PANODECO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02202728271. Het bedrijf PANODECO SPRL bevindt zich op het adres: Route Nationale 5 1G,6041. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PANODECO SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PANODECO SPRL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PANODECO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PANODECO SPRL, openstaande posities, locatie van PANODECO SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PANODECO SPRL is a company, that was registered 1996 in Charleroi (Gosselies) region, Belgium. Full name of company is PANODECO SPRL, company assigned to the tax number BE02202728271. The company PANODECO SPRL is located at the address: Route Nationale 5 1G,6041. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PANODECO SPRL were not found.
The main activity of PANODECO SPRL is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PANODECO SPRL is not available. You also can look at reviews of PANODECO SPRL, open positions, location of PANODECO SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PANODECO SPRL, Charleroi (Gosselies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PANODECO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PANODECO SPRL, Charleroi (Gosselies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PANODECO SPRL, employees, financial statistics.