J.N. Publi Concept

Contactgegevens J.N. Publi Concept: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.N. Publi Concept: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.N. Publi Concept

Regio (region): La Louvière (Trivières), België

Adres (address): Rue des Cots 18,7100, België

Telefoon (phone): 064 28 43 91 064 28 43 91

Fax (fax): 064 28 43 91 064 28 43 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.N. Publi Concept: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.N. Publi Concept"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.N. Publi Concept"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.N. Publi Concept, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.N. Publi Concept. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.N. Publi Concept, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.N. Publi Concept. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.N. Publi Concept
Products information J.N. Publi Concept

BTW identificatienummer (tax): BE06157531738
Ondernemingsnummer: 4727935791
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 307,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in J.N. Publi Concept zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.N. Publi Concept
(Get full report from official database of BE for J.N. Publi Concept)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.N. Publi Concept
Addition kinds of activities for J.N. Publi Concept

179902. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
14110000. Dimensiesteen | Dimension stone
17990400. Rigging en steigers | Rigging and scaffolding
32920503. Drukpijp, asbestcement | Pressure pipe, asbestos cement
36790205. Styli, fonograaf record snijden | Styli, phonograph record cutting
76992503. Herstelling van de automaat | Vending machine repair

Werken bij J.N. Publi Concept: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.N. Publi Concept: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.N. Publi Concept. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.N. Publi Concept. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Jobstudent: Brasserie Medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen brengen Ijs verkopen Meehelpen poetsen

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van J.N. Publi Concept in sociale netwerken
Look for responds of J.N. Publi Concept in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.N. Publi Concept. Laat een reactie achter voor J.N. Publi Concept. J.N. Publi Concept bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.N. Publi Concept. Leave a respond for J.N. Publi Concept. J.N. Publi Concept on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.N. Publi Concept op de google maps. Adres en contacten J.N. Publi Concept
Location of J.N. Publi Concept on the google maps. Address and contacts of J.N. Publi Concept

Andere gerelateerde bedrijven als come J.N. Publi Concept J.N. Publi Concept: Grimo SPRL | A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV | Dilissen G & Zn BVBA | Publipose SPRL | VTM B.V.B.A.

Other related companies as J.N. Publi Concept: Grimo SPRL | A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV | Dilissen G & Zn BVBA | Publipose SPRL | VTM B.V.B.A.

J.N. Publi Concept is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio La Louvière (Trivières), België. De volledige naam van het bedrijf is J.N. Publi Concept, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06157531738. Het bedrijf J.N. Publi Concept bevindt zich op het adres: Rue des Cots 18,7100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 307,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in J.N. Publi Concept zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.N. Publi Concept is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.N. Publi Concept is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.N. Publi Concept, openstaande posities, locatie van J.N. Publi Concept op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

J.N. Publi Concept is a company, that was registered 2009 in La Louvière (Trivières) region, Belgium. Full name of company is J.N. Publi Concept, company assigned to the tax number BE06157531738. The company J.N. Publi Concept is located at the address: Rue des Cots 18,7100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 307,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in J.N. Publi Concept were not found.
The main activity of J.N. Publi Concept is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.N. Publi Concept is not available. You also can look at reviews of J.N. Publi Concept, open positions, location of J.N. Publi Concept on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.N. Publi Concept, La Louvière (Trivières): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.N. Publi Concept, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.N. Publi Concept, La Louvière (Trivières): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.N. Publi Concept, employees, financial statistics.