Foocus Belettering

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Foocus Belettering
Private companiesFood Stores • Foocus Belettering

Contactgegevens Foocus Belettering: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Foocus Belettering: address, phone, fax, email, website, opening hours

Foocus Belettering

Regio (region): Wachtebeke, België

Adres (address): Rechtstro 30,9185, België

Telefoon (phone): 09 342 90 74 09 342 90 74

Fax (fax): 09 342 90 74 09 342 90 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Foocus Belettering: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Foocus Belettering"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Foocus Belettering"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Foocus Belettering, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Foocus Belettering. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Foocus Belettering, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Foocus Belettering. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Foocus Belettering
Products information Foocus Belettering

BTW identificatienummer (tax): BE09616027832
Ondernemingsnummer: 4161041259
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Foocus Belettering zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Foocus Belettering
(Get full report from official database of BE for Foocus Belettering)

Aanvulling soorten activiteiten voor Foocus Belettering
Addition kinds of activities for Foocus Belettering

3596. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
3643. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
26211002. Lath, vezel | Lath, fiber
33650102. Ziekenhuisgereedschap, gegoten aluminium | Hospital utensils, cast aluminum
50830000. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
51310105. Katoenen goederen | Cotton goods
59479900. Cadeau, nieuwigheid, en souvenirwinkel, nec | Gift, novelty, and souvenir shop, nec
73899912. Document reliëf | Document embossing

Werken bij Foocus Belettering: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Foocus Belettering: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Foocus Belettering. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Foocus Belettering. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Mechanieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berchem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP-onmiddellijk te starten : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Hulpkelner (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak te Heist-op-den-Berg, zijn we op zoek naar een jobstudent hulpkelner voor zondag. Taken :  Bestellingen noteren Klanten bedienen Afruimen Afrekenen

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van Foocus Belettering in sociale netwerken
Look for responds of Foocus Belettering in social networks

Lees alle opmerkingen voor Foocus Belettering. Laat een reactie achter voor Foocus Belettering. Foocus Belettering bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Foocus Belettering. Leave a respond for Foocus Belettering. Foocus Belettering on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Foocus Belettering op de google maps. Adres en contacten Foocus Belettering
Location of Foocus Belettering on the google maps. Address and contacts of Foocus Belettering

Andere gerelateerde bedrijven als come Foocus Belettering Foocus Belettering: Degrauwe BVBA | Franz Tricot | Stromag N.V. | OROLOGIO N.V | Quirit Productions Bvba

Other related companies as Foocus Belettering: Degrauwe BVBA | Franz Tricot | Stromag N.V. | OROLOGIO N.V | Quirit Productions Bvba

Foocus Belettering is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Wachtebeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Foocus Belettering, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09616027832. Het bedrijf Foocus Belettering bevindt zich op het adres: Rechtstro 30,9185. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Foocus Belettering zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Foocus Belettering is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Foocus Belettering is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Foocus Belettering, openstaande posities, locatie van Foocus Belettering op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Foocus Belettering is a company, that was registered 2006 in Wachtebeke region, Belgium. Full name of company is Foocus Belettering, company assigned to the tax number BE09616027832. The company Foocus Belettering is located at the address: Rechtstro 30,9185. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 433,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Foocus Belettering were not found.
The main activity of Foocus Belettering is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Foocus Belettering is not available. You also can look at reviews of Foocus Belettering, open positions, location of Foocus Belettering on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Foocus Belettering, Wachtebeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Foocus Belettering, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Foocus Belettering, Wachtebeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Foocus Belettering, employees, financial statistics.