BELETTERINGEN VAN RHIJN

Contactgegevens BELETTERINGEN VAN RHIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELETTERINGEN VAN RHIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELETTERINGEN VAN RHIJN

Regio (region): Herenthout, België

Adres (address): Leibeeklaan 4,2270, België

Telefoon (phone): 014 51 25 80 014 51 25 80

Fax (fax): 014 51 61 00 014 51 61 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELETTERINGEN VAN RHIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELETTERINGEN VAN RHIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELETTERINGEN VAN RHIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELETTERINGEN VAN RHIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELETTERINGEN VAN RHIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELETTERINGEN VAN RHIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELETTERINGEN VAN RHIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELETTERINGEN VAN RHIJN
Products information BELETTERINGEN VAN RHIJN

BTW identificatienummer (tax): BE03818817138
Ondernemingsnummer: 2447448730
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BELETTERINGEN VAN RHIJN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELETTERINGEN VAN RHIJN
(Get full report from official database of BE for BELETTERINGEN VAN RHIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELETTERINGEN VAN RHIJN
Addition kinds of activities for BELETTERINGEN VAN RHIJN

2677. enveloppen | Envelopes
513601. Heren, hoeden, sjaals en handschoenen | Men's and boys' hats, scarves, and gloves
594107. Team sportuitrusting | Team sports equipment
14229905. Marl, verpletterd en gebroken-steengroeven | Marl, crushed and broken-quarrying
34430800. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
35650205. Etiketteringsmachines, industrieel | Labeling machines, industrial
44499902. Log raften en slepen | Log rafting and towing
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
76310000. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
79991107. Duik instructie, onder water | Diving instruction, underwater

Werken bij BELETTERINGEN VAN RHIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELETTERINGEN VAN RHIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELETTERINGEN VAN RHIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELETTERINGEN VAN RHIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator profileerlijn - Nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de aanvoer van rollen staalplaten Je stelt de machine in aan de hand van gegevens met als doel koudgevormde wand- of dakplaten te bekomen Je pakt de afgewerkte platen in en voert ze weg met de heftruck

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Creatieve Assistent storemanager - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UNITED TALENT

    Type: Vaste Job

    Als assistent winkelverantwoordelijke sta je mee in voor het commerciële en dagelijkse beheer. Je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen; decoratie- en horecamateriaal, verpakkingen, seizoenartikelen en schoolbenodigdheden op mekaar worden afgestemd. Je zorgt ervoor dat procedures worden nageleefd en dat klanten het nodige advies krijgen. Je bent medeverantwoordelijk over je personeel(team 5 mensen), als de goederen en de klanten. Dit betekent dat je een duizendpoot bent die graag samen met het team mooie resultaten boekt.

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van BELETTERINGEN VAN RHIJN in sociale netwerken
Look for responds of BELETTERINGEN VAN RHIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELETTERINGEN VAN RHIJN. Laat een reactie achter voor BELETTERINGEN VAN RHIJN. BELETTERINGEN VAN RHIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELETTERINGEN VAN RHIJN. Leave a respond for BELETTERINGEN VAN RHIJN. BELETTERINGEN VAN RHIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELETTERINGEN VAN RHIJN op de google maps. Adres en contacten BELETTERINGEN VAN RHIJN
Location of BELETTERINGEN VAN RHIJN on the google maps. Address and contacts of BELETTERINGEN VAN RHIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come BELETTERINGEN VAN RHIJN BELETTERINGEN VAN RHIJN: SCHOLLIER NOEL | Solid Wood BVBA | L.P.S. Organisation | Any Green | RAF BORREMANS

Other related companies as BELETTERINGEN VAN RHIJN: SCHOLLIER NOEL | Solid Wood BVBA | L.P.S. Organisation | Any Green | RAF BORREMANS

BELETTERINGEN VAN RHIJN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Herenthout, België. De volledige naam van het bedrijf is BELETTERINGEN VAN RHIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03818817138. Het bedrijf BELETTERINGEN VAN RHIJN bevindt zich op het adres: Leibeeklaan 4,2270. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 392,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BELETTERINGEN VAN RHIJN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELETTERINGEN VAN RHIJN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELETTERINGEN VAN RHIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELETTERINGEN VAN RHIJN, openstaande posities, locatie van BELETTERINGEN VAN RHIJN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELETTERINGEN VAN RHIJN is a company, that was registered 2007 in Herenthout region, Belgium. Full name of company is BELETTERINGEN VAN RHIJN, company assigned to the tax number BE03818817138. The company BELETTERINGEN VAN RHIJN is located at the address: Leibeeklaan 4,2270. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 392,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BELETTERINGEN VAN RHIJN were not found.
The main activity of BELETTERINGEN VAN RHIJN is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BELETTERINGEN VAN RHIJN is not available. You also can look at reviews of BELETTERINGEN VAN RHIJN, open positions, location of BELETTERINGEN VAN RHIJN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELETTERINGEN VAN RHIJN, Herenthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELETTERINGEN VAN RHIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELETTERINGEN VAN RHIJN, Herenthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELETTERINGEN VAN RHIJN, employees, financial statistics.