CARRIERES TERRASSEMENTS SA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • CARRIERES TERRASSEMENTS SA
Private companiesCoal Mining • CARRIERES TERRASSEMENTS SA

Contactgegevens CARRIERES TERRASSEMENTS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARRIERES TERRASSEMENTS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARRIERES TERRASSEMENTS SA

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Rue Emile Vandervelde 145,7000, België

Telefoon (phone): 065 33 77 80 065 33 77 80

Fax (fax): 065 36 29 46 065 36 29 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARRIERES TERRASSEMENTS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARRIERES TERRASSEMENTS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARRIERES TERRASSEMENTS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARRIERES TERRASSEMENTS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARRIERES TERRASSEMENTS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARRIERES TERRASSEMENTS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARRIERES TERRASSEMENTS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARRIERES TERRASSEMENTS SA
Products information CARRIERES TERRASSEMENTS SA

BTW identificatienummer (tax): BE07859588623
Ondernemingsnummer: 8377868652
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CARRIERES TERRASSEMENTS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARRIERES TERRASSEMENTS SA
(Get full report from official database of BE for CARRIERES TERRASSEMENTS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARRIERES TERRASSEMENTS SA
Addition kinds of activities for CARRIERES TERRASSEMENTS SA

22110207. Mitten flanel, katoen | Mitten flannel, cotton
22530302. Bedjassen, breien | Bedjackets, knit
39999905. Kaarsen | Candles
50640303. Ventilators, huishouden: elektrisch | Fans, household: electric
75399902. Automotive turboaanjader en blower reparatie | Automotive turbocharger and blower repair

Werken bij CARRIERES TERRASSEMENTS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARRIERES TERRASSEMENTS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARRIERES TERRASSEMENTS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARRIERES TERRASSEMENTS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • Huishoudhulp te regio Kalken/Laarne/Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • HUISHOUDHULP HEIST OP DEN BERG (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Heist-op-den-Berg (Begijnendijk) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Schelle -Aartselaar met eigen vervoer ( 16 uren per week) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: OZhulp@home

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Loketbediende student (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een groot voedingsbedrijf in Koolskamp zijn we op zoek naar een jobstudent voor het loket. Je zit aan de receptie en behandelt binnenkomende telefoons en mails. Je ontvangt de chauffeurs (meestal boeren) die groenten komen leveren. Je zorgt dat alle administratie in orde is. Je staat in voor de controle van facturen en allerlei andere uitvoerende administratieve taken bijvoorbeeld klassement.

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • zelfstandig logopediste (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: WOLLANTS KINESITHERAPIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Wollants zoekt een logopedist(e) om het team te versterken. In onze groepspraktijk werken verschillende kinesisten en twee logopedisten. We zoeken nu een nieuw enthousiast teamlid, een zelfstandige logopedist(e) met affiniteit voor kinderen. Je zal instaan voor onderzoek en behandeling van personen met taal-, spraak en leerstoornissen. PROFIEL: - Diploma professionele bachelor of master in de logopedie - In het bezit van een RIZIV-nummer, ondernemingsnummer en erkenning FOD - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Enthousiast, leergierig, communicatief, affiniteit voor kinderen

  • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

Zoek naar antwoorden van CARRIERES TERRASSEMENTS SA in sociale netwerken
Look for responds of CARRIERES TERRASSEMENTS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARRIERES TERRASSEMENTS SA. Laat een reactie achter voor CARRIERES TERRASSEMENTS SA. CARRIERES TERRASSEMENTS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARRIERES TERRASSEMENTS SA. Leave a respond for CARRIERES TERRASSEMENTS SA. CARRIERES TERRASSEMENTS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARRIERES TERRASSEMENTS SA op de google maps. Adres en contacten CARRIERES TERRASSEMENTS SA
Location of CARRIERES TERRASSEMENTS SA on the google maps. Address and contacts of CARRIERES TERRASSEMENTS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CARRIERES TERRASSEMENTS SA CARRIERES TERRASSEMENTS SA: CONSTANT HORECA SERVICE | Flandria Foods NV | Vanalta NV | I T M BELGIUM | Bonneterie De Groote Belgium N.V.

Other related companies as CARRIERES TERRASSEMENTS SA: CONSTANT HORECA SERVICE | Flandria Foods NV | Vanalta NV | I T M BELGIUM | Bonneterie De Groote Belgium N.V.

CARRIERES TERRASSEMENTS SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is CARRIERES TERRASSEMENTS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07859588623. Het bedrijf CARRIERES TERRASSEMENTS SA bevindt zich op het adres: Rue Emile Vandervelde 145,7000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CARRIERES TERRASSEMENTS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARRIERES TERRASSEMENTS SA is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARRIERES TERRASSEMENTS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARRIERES TERRASSEMENTS SA, openstaande posities, locatie van CARRIERES TERRASSEMENTS SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARRIERES TERRASSEMENTS SA is a company, that was registered 2017 in Mons region, Belgium. Full name of company is CARRIERES TERRASSEMENTS SA, company assigned to the tax number BE07859588623. The company CARRIERES TERRASSEMENTS SA is located at the address: Rue Emile Vandervelde 145,7000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CARRIERES TERRASSEMENTS SA were not found.
The main activity of CARRIERES TERRASSEMENTS SA is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARRIERES TERRASSEMENTS SA is not available. You also can look at reviews of CARRIERES TERRASSEMENTS SA, open positions, location of CARRIERES TERRASSEMENTS SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARRIERES TERRASSEMENTS SA, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARRIERES TERRASSEMENTS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARRIERES TERRASSEMENTS SA, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARRIERES TERRASSEMENTS SA, employees, financial statistics.