ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF
Private companiesLegal Services • ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF

Contactgegevens ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF

Regio (region): Sint-Niklaas (Belsele), België

Adres (address): Eikenlaan 21,9111, België

Telefoon (phone): 03 772 40 24; 0475 65 74 61 03 772 40 24; 0475 65 74 61

Fax (fax): 03 772 69 24 03 772 69 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF
Products information ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE09283966064
Ondernemingsnummer: 9786865234
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF
Addition kinds of activities for ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF

09129900. Finfish, nec | Finfish, nec
27540303. Speelkaarten: gravure printing | Playing cards: gravure printing
32810505. Grafstenen, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Tombstones, cut stone (not finishing or lettering only)
36749911. Stamppunten, vaste toestand | Strain gages, solid state
51310101. Breedgeweven stoffen | Broadwoven fabrics
82310000. bibliotheken | Libraries

Werken bij ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC MACHINEBEDIENER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het bedienen en instellen van CNC gestuurde houtbewerkingsmachines.

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • Heftruckchauffeur - Twee ploegen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor onmiddellijke opstart. Jouw taakomschrijving: - vervoeren van afgewerkte tapijtrollen naar het magazijn (pinclarck). - Stockeren van coupons. - Opmaken van verzenddocumenten.

  • Tuinarbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tuinbedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde tuinarbeiders zowel voor de aanleg als het onderhoud van tuinen. Je kan werken met de gebruikte machines in de tuinbouw. Buiten werken schrikt je niet af en je bent bereidt om bij te leren.

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Huishoudhulp (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT-LAUREINS (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Laureins en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Zelfstandige of gepensioneerde vrachtwagenchauffeur CE (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BLEYS AUTO S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor het afhalen van wagens bij onze klanten en leveranciers.

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF. ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF. Leave a respond for ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF. ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF
Location of ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF: De Vos Jacques | Temmerman H | de Behogne Isabelle | Editeco S.A. | Hotel Network Services

Other related companies as ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF: De Vos Jacques | Temmerman H | de Behogne Isabelle | Editeco S.A. | Hotel Network Services

ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas (Belsele), België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09283966064. Het bedrijf ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF bevindt zich op het adres: Eikenlaan 21,9111. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF is a company, that was registered 1997 in Sint-Niklaas (Belsele) region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF, company assigned to the tax number BE09283966064. The company ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF is located at the address: Eikenlaan 21,9111. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF were not found.
The main activity of ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF, open positions, location of ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF, Sint-Niklaas (Belsele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF, Sint-Niklaas (Belsele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF, employees, financial statistics.