Aanneming Loodgieterij Peytier

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Aanneming Loodgieterij Peytier
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Aanneming Loodgieterij Peytier

Contactgegevens Aanneming Loodgieterij Peytier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aanneming Loodgieterij Peytier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aanneming Loodgieterij Peytier

Regio (region): Meise, België

Adres (address): Keizerinlaan 20,1860, België

Telefoon (phone): 02 270 94 05; 0475 49 07 51; 02 569 15 47 02 270 94 05; 0475 49 07 51; 02 569 15 47

Fax (fax): 02 569 15 47; 02 270 94 05 02 569 15 47; 02 270 94 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aanneming Loodgieterij Peytier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aanneming Loodgieterij Peytier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aanneming Loodgieterij Peytier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aanneming Loodgieterij Peytier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aanneming Loodgieterij Peytier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aanneming Loodgieterij Peytier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aanneming Loodgieterij Peytier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aanneming Loodgieterij Peytier
Products information Aanneming Loodgieterij Peytier

BTW identificatienummer (tax): BE02862457275
Ondernemingsnummer: 7245727539
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 709,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Aanneming Loodgieterij Peytier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aanneming Loodgieterij Peytier
(Get full report from official database of BE for Aanneming Loodgieterij Peytier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aanneming Loodgieterij Peytier
Addition kinds of activities for Aanneming Loodgieterij Peytier

7819. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
384201. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
24310703. Trellises, hout | Trellises, wood
28360304. vaccins | Vaccines
34329900. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
34999914. Machine bases, metaal | Machine bases, metal
35820100. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
75390203. Torque converter reparatie, automotive | Torque converter repair, automotive

Werken bij Aanneming Loodgieterij Peytier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aanneming Loodgieterij Peytier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aanneming Loodgieterij Peytier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aanneming Loodgieterij Peytier. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • ERVAREN AUTOVERKOPER M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Leuven, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper. Als ervaren autoverkoper denk je klantgericht. Klantgericht, communicatief en commercieel zijn deze woorden jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van wagens, testritten, plaatsing van bestellingen en opvolging van leveringen. Voor levering controleer je het voertuig. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van de showroom en het onthaal van de klanten.

  • vrachtwagenbestuurder met ervaring gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten in de regio Wetteren  zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met ervaring. Wij zoeken naar iemand die zeer flexibel.Dagelijks moet je jouw vrachtwagen ophalen aan de firma in regio Wetteren en na je werkuren zet je deze terug.  Je staat in voor het: Laden/lossen van machines op de werven Aftekenen van documenten, controle van goederen Vervoer van hoogwerkers Vroeg beginnen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Recruitment Consultant / Recruiter Brussel m/v (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Werfreserve

    Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept. Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Dan is onze vacature van Recruitment Consultant zeker iets voor jou! Jouw taken als Adecco Recruitment Consultant? Als Adecco HR Recruitment Consultant ben je het hart van onze dienst: hét aanspreekpunt voor onze kandidaten en onze klanten. Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de vraag van onze kandidaten en klanten uit de regio Brussel. Je werkt proactief en gaat op zoek naar de beste medewerkers vooral in de industrie en dit aan de hand van diverse rekruteringstools. Door jouw warme en professionele aanpak leer je zowel jouw kandidaten als klanten goed kennen en kan je optimaal hun noden detecteren. Je screent en test volgens onze basisprocedures. Je zorgt voor een feilloze werkplanning van de uitzendkrachten en je verzorgt de opvolging van hun contracten.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van Aanneming Loodgieterij Peytier in sociale netwerken
Look for responds of Aanneming Loodgieterij Peytier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aanneming Loodgieterij Peytier. Laat een reactie achter voor Aanneming Loodgieterij Peytier. Aanneming Loodgieterij Peytier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aanneming Loodgieterij Peytier. Leave a respond for Aanneming Loodgieterij Peytier. Aanneming Loodgieterij Peytier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aanneming Loodgieterij Peytier op de google maps. Adres en contacten Aanneming Loodgieterij Peytier
Location of Aanneming Loodgieterij Peytier on the google maps. Address and contacts of Aanneming Loodgieterij Peytier

Andere gerelateerde bedrijven als come Aanneming Loodgieterij Peytier Aanneming Loodgieterij Peytier: VAN DER DONCKT & Co BVBA | SERVIMA SPRL | Econa NV | HP Rent A Car SPRL | Van Dyck NV

Other related companies as Aanneming Loodgieterij Peytier: VAN DER DONCKT & Co BVBA | SERVIMA SPRL | Econa NV | HP Rent A Car SPRL | Van Dyck NV

Aanneming Loodgieterij Peytier is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Meise, België. De volledige naam van het bedrijf is Aanneming Loodgieterij Peytier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02862457275. Het bedrijf Aanneming Loodgieterij Peytier bevindt zich op het adres: Keizerinlaan 20,1860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 709,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Aanneming Loodgieterij Peytier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aanneming Loodgieterij Peytier is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aanneming Loodgieterij Peytier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aanneming Loodgieterij Peytier, openstaande posities, locatie van Aanneming Loodgieterij Peytier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aanneming Loodgieterij Peytier is a company, that was registered 1986 in Meise region, Belgium. Full name of company is Aanneming Loodgieterij Peytier, company assigned to the tax number BE02862457275. The company Aanneming Loodgieterij Peytier is located at the address: Keizerinlaan 20,1860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 709,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Aanneming Loodgieterij Peytier were not found.
The main activity of Aanneming Loodgieterij Peytier is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Aanneming Loodgieterij Peytier is not available. You also can look at reviews of Aanneming Loodgieterij Peytier, open positions, location of Aanneming Loodgieterij Peytier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aanneming Loodgieterij Peytier, Meise: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aanneming Loodgieterij Peytier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aanneming Loodgieterij Peytier, Meise: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aanneming Loodgieterij Peytier, employees, financial statistics.