Coup de Chapeau

Contactgegevens Coup de Chapeau: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coup de Chapeau: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coup de Chapeau

Regio (region): Waterloo, België

Adres (address): Rue de la Station 40,1410, België

Telefoon (phone): 02 351 68 78 02 351 68 78

Fax (fax): 02 351 68 77 02 351 68 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coup de Chapeau: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coup de Chapeau"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coup de Chapeau"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coup de Chapeau, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coup de Chapeau. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coup de Chapeau, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coup de Chapeau. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coup de Chapeau
Products information Coup de Chapeau

BTW identificatienummer (tax): BE08818420410
Ondernemingsnummer: 8540191650
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Coup de Chapeau zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coup de Chapeau
(Get full report from official database of BE for Coup de Chapeau)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coup de Chapeau
Addition kinds of activities for Coup de Chapeau

2782. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
352300. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
508399. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec
14799902. Amblygoniet mijnbouw | Amblygonite mining
25110502. Bureaus, huishouden: hout | Desks, household: wood
32419904. Pozzolana cement | Pozzolana cement
39440706. Wandelaars, baby (voertuig) | Walkers, baby (vehicle)
39490514. Trapracks (kleimunten) | Trap racks (clay targets)
39991303. mannequins | Mannequins
52610202. Fonteinen, buiten | Fountains, outdoor

Werken bij Coup de Chapeau: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coup de Chapeau: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coup de Chapeau. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coup de Chapeau. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

  • Carrossier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • Monteur Productiemedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie bestaat onder andere uit het monteren van elektronische apparaten gaande van mechanische montage tot het aanbrengen van elektrische bekabeling en de eindafwerking

  • HSEQ Medewerker in Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in de Waaslandhaven en Antwerpse haven, zijn we op zoek naar een administratief medewerker die het HSEQ team zal ondersteunen. Jouw taken: Voornamelijk gegevens inputten in het daarvoor bevoegd systeem (registratie en opvolging personeel, gegevens medische keuring, opleidingen registreren, etc.) Nieuw personeel verwelkomen en een introductie geven d.m.v. een presentatie inzake veiligheid en kwaliteit. Schadegevallen op de terminal registreren

  • Technisch toonzaal verkoper verwarming en technieken (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een technisch toonzaal verkoper. Tot jouw takenpakket behoort: Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken. Met een handig computer programma (berekeningsprogramma, warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order. Je begeleidt de klanten en installateurs doorheen heel het verkoopproces met technische kennis en esthetisch advies. Ook volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

  • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een eerste vaste functie. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties; dit kan op de afdeling marketing, communicatie of zelfs de technische afdeling.

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

  • Therapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Eurostaff - Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My global client in Brussels is looking for a Senior Java developer to join their organisation. Please see technical spec below -      Technical skills Java 8 Spring (MVC, beans, Rest, Security) Reactive programming - (bonus) MicroServices - Rest services Testing tools: JUnit Any frontend experience with Angular would be greatly appreciated, however this is not a mandatory skill.     Environment JBoss EAP 7 Oracle GIT IntelliJ (IDE) Agile / Scrum   Contracts Details 12 month contract English is mandatory + one of the local languages (French and Dutch) Fulltime onsite in Brussels   Please note you must be eligible to work in Belgium for this contract mission.

Zoek naar antwoorden van Coup de Chapeau in sociale netwerken
Look for responds of Coup de Chapeau in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coup de Chapeau. Laat een reactie achter voor Coup de Chapeau. Coup de Chapeau bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coup de Chapeau. Leave a respond for Coup de Chapeau. Coup de Chapeau on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coup de Chapeau op de google maps. Adres en contacten Coup de Chapeau
Location of Coup de Chapeau on the google maps. Address and contacts of Coup de Chapeau

Andere gerelateerde bedrijven als come Coup de Chapeau Coup de Chapeau: AJ Afsluitingen & Karweiwerken | Menzo | DUBOIS NV & CO NV | ChhqueMediaBelgium | Sodeva Consulting cvba

Other related companies as Coup de Chapeau: AJ Afsluitingen & Karweiwerken | Menzo | DUBOIS NV & CO NV | ChhqueMediaBelgium | Sodeva Consulting cvba

Coup de Chapeau is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Waterloo, België. De volledige naam van het bedrijf is Coup de Chapeau, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08818420410. Het bedrijf Coup de Chapeau bevindt zich op het adres: Rue de la Station 40,1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 578,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Coup de Chapeau zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coup de Chapeau is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coup de Chapeau is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coup de Chapeau, openstaande posities, locatie van Coup de Chapeau op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Coup de Chapeau is a company, that was registered 2000 in Waterloo region, Belgium. Full name of company is Coup de Chapeau, company assigned to the tax number BE08818420410. The company Coup de Chapeau is located at the address: Rue de la Station 40,1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 578,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Coup de Chapeau were not found.
The main activity of Coup de Chapeau is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Coup de Chapeau is not available. You also can look at reviews of Coup de Chapeau, open positions, location of Coup de Chapeau on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coup de Chapeau, Waterloo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coup de Chapeau, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coup de Chapeau, Waterloo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coup de Chapeau, employees, financial statistics.