HET VERZET FIETSENVERHUUR

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • HET VERZET FIETSENVERHUUR
Private companiesMetal Mining • HET VERZET FIETSENVERHUUR

Contactgegevens HET VERZET FIETSENVERHUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET VERZET FIETSENVERHUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET VERZET FIETSENVERHUUR

Regio (region): Deinze (Astene), België

Adres (address): Nieuwstraat 41,9800, België

Telefoon (phone): 09 380 27 20 09 380 27 20

Fax (fax): 09 380 44 86 09 380 44 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET VERZET FIETSENVERHUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET VERZET FIETSENVERHUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET VERZET FIETSENVERHUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET VERZET FIETSENVERHUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET VERZET FIETSENVERHUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET VERZET FIETSENVERHUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET VERZET FIETSENVERHUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET VERZET FIETSENVERHUUR
Products information HET VERZET FIETSENVERHUUR

BTW identificatienummer (tax): BE05974060058
Ondernemingsnummer: 9541046142
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in HET VERZET FIETSENVERHUUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET VERZET FIETSENVERHUUR
(Get full report from official database of BE for HET VERZET FIETSENVERHUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET VERZET FIETSENVERHUUR
Addition kinds of activities for HET VERZET FIETSENVERHUUR

25110503. Magazijnrekken: hout | Magazine racks: wood
27540601. Catalogi: gravure printing, niet ter plaatse gepubliceerd | Catalogs: gravure printing, not published on site
38120109. Driftmeters, luchtvaart | Driftmeters, aeronautical
38290312. Surveillance instrumenten en accessoires | Surveying instruments and accessories
39990701. Kunstmatige bloemstukken | Artificial flower arrangements
79290000. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups

Werken bij HET VERZET FIETSENVERHUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET VERZET FIETSENVERHUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET VERZET FIETSENVERHUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET VERZET FIETSENVERHUUR. Looking for open vacancies in other companies

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van HET VERZET FIETSENVERHUUR in sociale netwerken
Look for responds of HET VERZET FIETSENVERHUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET VERZET FIETSENVERHUUR. Laat een reactie achter voor HET VERZET FIETSENVERHUUR. HET VERZET FIETSENVERHUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET VERZET FIETSENVERHUUR. Leave a respond for HET VERZET FIETSENVERHUUR. HET VERZET FIETSENVERHUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET VERZET FIETSENVERHUUR op de google maps. Adres en contacten HET VERZET FIETSENVERHUUR
Location of HET VERZET FIETSENVERHUUR on the google maps. Address and contacts of HET VERZET FIETSENVERHUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come HET VERZET FIETSENVERHUUR HET VERZET FIETSENVERHUUR: Marjanie BVBA | Minchella S | Limburgse Dakcentrale NV | Skytravel International | EUREKA Secretariat

Other related companies as HET VERZET FIETSENVERHUUR: Marjanie BVBA | Minchella S | Limburgse Dakcentrale NV | Skytravel International | EUREKA Secretariat

HET VERZET FIETSENVERHUUR is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Deinze (Astene), België. De volledige naam van het bedrijf is HET VERZET FIETSENVERHUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05974060058. Het bedrijf HET VERZET FIETSENVERHUUR bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 41,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in HET VERZET FIETSENVERHUUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HET VERZET FIETSENVERHUUR is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET VERZET FIETSENVERHUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET VERZET FIETSENVERHUUR, openstaande posities, locatie van HET VERZET FIETSENVERHUUR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HET VERZET FIETSENVERHUUR is a company, that was registered 1999 in Deinze (Astene) region, Belgium. Full name of company is HET VERZET FIETSENVERHUUR, company assigned to the tax number BE05974060058. The company HET VERZET FIETSENVERHUUR is located at the address: Nieuwstraat 41,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in HET VERZET FIETSENVERHUUR were not found.
The main activity of HET VERZET FIETSENVERHUUR is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HET VERZET FIETSENVERHUUR is not available. You also can look at reviews of HET VERZET FIETSENVERHUUR, open positions, location of HET VERZET FIETSENVERHUUR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET VERZET FIETSENVERHUUR, Deinze (Astene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET VERZET FIETSENVERHUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET VERZET FIETSENVERHUUR, Deinze (Astene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET VERZET FIETSENVERHUUR, employees, financial statistics.