ALD Automotive

Contactgegevens ALD Automotive: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALD Automotive: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALD Automotive

Regio (region): Brussel (Evere), België

Adres (address): Kolonel Bourgstraat 120,1140, België

Telefoon (phone): 02 706 41 11 02 706 41 11

Fax (fax): 02 706 41 00 02 706 41 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALD Automotive: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALD Automotive"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALD Automotive"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALD Automotive, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALD Automotive. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALD Automotive, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALD Automotive. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALD Automotive
Products information ALD Automotive

BTW identificatienummer (tax): BE06912567138
Ondernemingsnummer: 8916198730
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALD Automotive zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALD Automotive
(Get full report from official database of BE for ALD Automotive)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALD Automotive
Addition kinds of activities for ALD Automotive

0251. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
348399. Ammunitie, met uitzondering van handvuurwapens, nec, nec | Ammunition, except for small arms, nec, nec
367299. Afgedrukte printplaten, nv | Printed circuit boards, nec
501204. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles
28690601. aceetaldehyde | Acetaldehyde
30690702. Weerstrip, sponsrubber | Weather strip, sponge rubber
39440310. Dobbel en dobbelstenen cups | Dice and dice cups
65310101. Makelaar van geproduceerde woningen, ter plaatse | Broker of manufactured homes, on site

Werken bij ALD Automotive: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALD Automotive: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALD Automotive. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALD Automotive. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • Procesoperator (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende firma in de ruime regio zijn we op zoek naar een operator bulk. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket - mengen van de grondstoffen - persen van de grondstoffen - bulkverladen Je komt in contact met onder andere vrachtwagenchauffeurs die naar de weegbrug komen Het gaat zowel om manuele arbeid als om computergestuurd werk. Het mengen en het persen gebeurt voornamelijk computergestuurd. Je volgt de productie op zowel kwantitatief als kwalitatief.

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • Handige jobstudent - Palettenherstel (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een handige jobstudent. Je staat in voor: Het nakijken van paletten Vaststellen van fouten en/of gebreken Herstellen van paletten Je kan werken op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de vakantie

  • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

Zoek naar antwoorden van ALD Automotive in sociale netwerken
Look for responds of ALD Automotive in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALD Automotive. Laat een reactie achter voor ALD Automotive. ALD Automotive bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALD Automotive. Leave a respond for ALD Automotive. ALD Automotive on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALD Automotive op de google maps. Adres en contacten ALD Automotive
Location of ALD Automotive on the google maps. Address and contacts of ALD Automotive

Andere gerelateerde bedrijven als come ALD Automotive ALD Automotive: Sima SA | Pillen Philippe Interieurarchitekt BVBA | All Sign Systems NV | Fountain Industries Bruxelles S.A. | European Commission/DGXXI

Other related companies as ALD Automotive: Sima SA | Pillen Philippe Interieurarchitekt BVBA | All Sign Systems NV | Fountain Industries Bruxelles S.A. | European Commission/DGXXI

ALD Automotive is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel (Evere), België. De volledige naam van het bedrijf is ALD Automotive, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06912567138. Het bedrijf ALD Automotive bevindt zich op het adres: Kolonel Bourgstraat 120,1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALD Automotive zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALD Automotive is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALD Automotive is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALD Automotive, openstaande posities, locatie van ALD Automotive op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALD Automotive is a company, that was registered 2015 in Brussel (Evere) region, Belgium. Full name of company is ALD Automotive, company assigned to the tax number BE06912567138. The company ALD Automotive is located at the address: Kolonel Bourgstraat 120,1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALD Automotive were not found.
The main activity of ALD Automotive is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALD Automotive is not available. You also can look at reviews of ALD Automotive, open positions, location of ALD Automotive on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALD Automotive, Brussel (Evere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALD Automotive, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALD Automotive, Brussel (Evere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALD Automotive, employees, financial statistics.