SLABINCK LASER PRODUCTS NV

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • SLABINCK LASER PRODUCTS NV
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • SLABINCK LASER PRODUCTS NV

Contactgegevens SLABINCK LASER PRODUCTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLABINCK LASER PRODUCTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLABINCK LASER PRODUCTS NV

Regio (region): SINT-MICHIELS, België

Adres (address): TEN BRIELE 2,8200, België

Telefoon (phone): 050 40 88 40 050 40 88 40

Fax (fax): 050 40 88 41 050 40 88 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLABINCK LASER PRODUCTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLABINCK LASER PRODUCTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLABINCK LASER PRODUCTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLABINCK LASER PRODUCTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLABINCK LASER PRODUCTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLABINCK LASER PRODUCTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLABINCK LASER PRODUCTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLABINCK LASER PRODUCTS NV
Products information SLABINCK LASER PRODUCTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08037292480
Ondernemingsnummer: 6990020751
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SLABINCK LASER PRODUCTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLABINCK LASER PRODUCTS NV
(Get full report from official database of BE for SLABINCK LASER PRODUCTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLABINCK LASER PRODUCTS NV
Addition kinds of activities for SLABINCK LASER PRODUCTS NV

15210100. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
28360301. antitoxins | Antitoxins
30691104. Haarspeldjes, rubber | Hairpins, rubber
32750200. Gips pleister | Gypsum plaster
37140301. Bumpers en bumperettes, motorvoertuig | Bumpers and bumperettes, motor vehicle
47319906. Transport clearinghouse | Transport clearinghouse
51420202. Vleespastei, bevroren | Meat pies, frozen

Werken bij SLABINCK LASER PRODUCTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLABINCK LASER PRODUCTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLABINCK LASER PRODUCTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLABINCK LASER PRODUCTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze winkel zijn we op zoek naar een winkelbediende (m/v). Je staat in voor het vullen van de rekken, het op orde houden van de winkel en het adviseren van de klanten. Ook help je mee aan de kassa. Je werkt in een voltijds rooster en waarop je elke zaterdag werkt. Je hebt door de week een dag vrij

  • Elektricien m/v (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elektricien gezocht voor een bedrijf te Ingooigem. Jouw taken : * Installatie van elektriciteit in nieuwbouwwoningen * Je werkt steeds op verplaatsing Uurrooster : * Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Bediende Facturatie Brandweerzone Centrum Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker facturatie kom je terecht in een team van 5 personen: - Jouw kerntaak ligt op de facturatie wespenverdelging en andere administratieve taken (vb datacontrole, telefoons beantwoorden) - Debiteurnummers opvragen in WEBBV (bevolkingstoepassing) en via interface opmaak facturen. - Uitrollen uit SAP en versturen naar de burger.

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te De Pinte 32 u per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 32 uren per week voor een gastgezin wonende te De Pinte .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft.Dagen en uren kunnen vrij besproken worden, De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Test Engineer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

  • Applicatiebeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het zorgdragen voor het optimale en juiste gebruik van functionaliteiten van applicaties binnen de IDPS-suite, maar ook andere vlucht operationele systemen in aansluiting op de bijhorende bedrijfsprocessen; Het onderhouden van applicatie specifieke gebruikers administratie; Het op aangeven van de organisatie onderhouden van applicatie specifieke configuratie informatie, zoals SITA adresgegevens, printers etc.; Het ondersteunen van gebruikers door middel van onder andere gebruikerstrainingen, aanleveren van gebruikersinstructies en het ad hoc oplossen van foutmeldingen en incidenten; Het zorgdragen voor gestructureerde vastlegging, juiste interpretatie en het bewaken van een tijdige en gestructureerde opvolging van incidenten en problemen; Het inventariseren van de gebruikerswensen, zorgdragen voor de vertaling ervan naar wijzigingsverzoeken; Het proactief leveren van input met betrekking tot verbeteringen van functionaliteiten; Het assisteren bij implementaties van gerelateerde airline applicaties; Het opzetten en voorzitten van de Business-User-Groups, gericht op het evalueren van een applicatie en het aandragen van verbeteringen; Het vertegenwoordigen van het bedrijf in diverse internationale werkgroepen; Het coördineren en deels zelf uitvoeren van de acceptatietesten; Het opstellen van testplannen en testscenario’s en het controleren van testresultaten; Het deelnemen aan projecten met betrekking tot de ontwikkeling van bestaande en de implementatie van nieuwe airline applicaties; Het zorgdragen voor een juiste invoering van alle relevante operationele performancegegevens met betrekking tot het realiseren van operational excellence; Het zorgdragen voor realisatie van managementinformatie; Het in incidentele gevallen, buiten kantooruren, uitvoeren van acute werkzaamheden; Het tot 50% van de tijd reizen tussen Hannover, Brussel, Rijswijk en Schiphol-Rijk, maakt deel uit van deze uitdagende functie.

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van SLABINCK LASER PRODUCTS NV in sociale netwerken
Look for responds of SLABINCK LASER PRODUCTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLABINCK LASER PRODUCTS NV. Laat een reactie achter voor SLABINCK LASER PRODUCTS NV. SLABINCK LASER PRODUCTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLABINCK LASER PRODUCTS NV. Leave a respond for SLABINCK LASER PRODUCTS NV. SLABINCK LASER PRODUCTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLABINCK LASER PRODUCTS NV op de google maps. Adres en contacten SLABINCK LASER PRODUCTS NV
Location of SLABINCK LASER PRODUCTS NV on the google maps. Address and contacts of SLABINCK LASER PRODUCTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SLABINCK LASER PRODUCTS NV SLABINCK LASER PRODUCTS NV: Kellers G | Adelin BVBA | Quadrolight Productions | Fruchte Dens N.V. | IMPRIMERIE Ph. LOZET s.p.r.l.

Other related companies as SLABINCK LASER PRODUCTS NV: Kellers G | Adelin BVBA | Quadrolight Productions | Fruchte Dens N.V. | IMPRIMERIE Ph. LOZET s.p.r.l.

SLABINCK LASER PRODUCTS NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio SINT-MICHIELS, België. De volledige naam van het bedrijf is SLABINCK LASER PRODUCTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08037292480. Het bedrijf SLABINCK LASER PRODUCTS NV bevindt zich op het adres: TEN BRIELE 2,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SLABINCK LASER PRODUCTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLABINCK LASER PRODUCTS NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLABINCK LASER PRODUCTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLABINCK LASER PRODUCTS NV, openstaande posities, locatie van SLABINCK LASER PRODUCTS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SLABINCK LASER PRODUCTS NV is a company, that was registered 2002 in SINT-MICHIELS region, Belgium. Full name of company is SLABINCK LASER PRODUCTS NV, company assigned to the tax number BE08037292480. The company SLABINCK LASER PRODUCTS NV is located at the address: TEN BRIELE 2,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SLABINCK LASER PRODUCTS NV were not found.
The main activity of SLABINCK LASER PRODUCTS NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SLABINCK LASER PRODUCTS NV is not available. You also can look at reviews of SLABINCK LASER PRODUCTS NV, open positions, location of SLABINCK LASER PRODUCTS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLABINCK LASER PRODUCTS NV, SINT-MICHIELS: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLABINCK LASER PRODUCTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLABINCK LASER PRODUCTS NV, SINT-MICHIELS: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLABINCK LASER PRODUCTS NV, employees, financial statistics.