NYS LASWERKEN BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • NYS LASWERKEN BVBA
Private companiesMetal Mining • NYS LASWERKEN BVBA

Contactgegevens NYS LASWERKEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NYS LASWERKEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NYS LASWERKEN BVBA

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Kriekelstraat 40,3520, België

Telefoon (phone): 011 81 91 71 011 81 91 71

Fax (fax): 011 81 91 72 011 81 91 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NYS LASWERKEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NYS LASWERKEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NYS LASWERKEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NYS LASWERKEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NYS LASWERKEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NYS LASWERKEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NYS LASWERKEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NYS LASWERKEN BVBA
Products information NYS LASWERKEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01522399902
Ondernemingsnummer: 2048370361
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in NYS LASWERKEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NYS LASWERKEN BVBA
(Get full report from official database of BE for NYS LASWERKEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NYS LASWERKEN BVBA
Addition kinds of activities for NYS LASWERKEN BVBA

6091. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
8221. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
208200. Malt dranken | Malt beverages
25220103. Krukjes, kantoor: behalve hout | Stools, office: except wood
26310503. Strokarton | Strawboard
28210201. Acrylharsen | Acrylic resins
28330301. Penicilline: bulk, ongecompliceerd | Penicillin: bulk, uncompounded
32119901. Antiekglas | Antique glass
37249908. Jet-assisted-opstartapparaten (jato) | Jet assisted takeoff devices (jato)
51420000. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods

Werken bij NYS LASWERKEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NYS LASWERKEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NYS LASWERKEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NYS LASWERKEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Werfreserve

    U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

  • Afwasser Poetshulp (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

    Type: Flexijob

    Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van NYS LASWERKEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of NYS LASWERKEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NYS LASWERKEN BVBA. Laat een reactie achter voor NYS LASWERKEN BVBA. NYS LASWERKEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NYS LASWERKEN BVBA. Leave a respond for NYS LASWERKEN BVBA. NYS LASWERKEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NYS LASWERKEN BVBA op de google maps. Adres en contacten NYS LASWERKEN BVBA
Location of NYS LASWERKEN BVBA on the google maps. Address and contacts of NYS LASWERKEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come NYS LASWERKEN BVBA NYS LASWERKEN BVBA: Euro-Inox | Multi Masters | Oras N.V. | Keestrack N.V. | Jose Franssen

Other related companies as NYS LASWERKEN BVBA: Euro-Inox | Multi Masters | Oras N.V. | Keestrack N.V. | Jose Franssen

NYS LASWERKEN BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is NYS LASWERKEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01522399902. Het bedrijf NYS LASWERKEN BVBA bevindt zich op het adres: Kriekelstraat 40,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 378,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in NYS LASWERKEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NYS LASWERKEN BVBA is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NYS LASWERKEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NYS LASWERKEN BVBA, openstaande posities, locatie van NYS LASWERKEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NYS LASWERKEN BVBA is a company, that was registered 2006 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is NYS LASWERKEN BVBA, company assigned to the tax number BE01522399902. The company NYS LASWERKEN BVBA is located at the address: Kriekelstraat 40,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 378,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in NYS LASWERKEN BVBA were not found.
The main activity of NYS LASWERKEN BVBA is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NYS LASWERKEN BVBA is not available. You also can look at reviews of NYS LASWERKEN BVBA, open positions, location of NYS LASWERKEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NYS LASWERKEN BVBA, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NYS LASWERKEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NYS LASWERKEN BVBA, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NYS LASWERKEN BVBA, employees, financial statistics.