ALLTECH INDUSTRY SPRL

Contactgegevens ALLTECH INDUSTRY SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLTECH INDUSTRY SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLTECH INDUSTRY SPRL

Regio (region): Herve (Battice), België

Adres (address): Rue de Maestricht 55B,4651, België

Telefoon (phone): 087 66 09 60 087 66 09 60

Fax (fax): 087 66 05 02 087 66 05 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLTECH INDUSTRY SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLTECH INDUSTRY SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLTECH INDUSTRY SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLTECH INDUSTRY SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLTECH INDUSTRY SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLTECH INDUSTRY SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLTECH INDUSTRY SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLTECH INDUSTRY SPRL
Products information ALLTECH INDUSTRY SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08341064453
Ondernemingsnummer: 6592864990
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALLTECH INDUSTRY SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLTECH INDUSTRY SPRL
(Get full report from official database of BE for ALLTECH INDUSTRY SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLTECH INDUSTRY SPRL
Addition kinds of activities for ALLTECH INDUSTRY SPRL

027100. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
20150302. Eiersubstituten gemaakt van eieren | Egg substitutes made from eggs
23399906. Service kleding, wasbaar: vrouwen | Service apparel, washable: women's
35440202. Lasposities (jiggen) | Welding positioners (jigs)
48999903. Radar station operatie | Radar station operation
50479901. Industriële veiligheidsinrichtingen: noodhulp kits en maskers | Industrial safety devices: first aid kits and masks

Werken bij ALLTECH INDUSTRY SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLTECH INDUSTRY SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLTECH INDUSTRY SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLTECH INDUSTRY SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvalophaler (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

  • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Service technieker (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, een bedrijf gespecialiseerd in energiezuinige toepassingen, zijn wij op zoek naar servicetechnieker Als servicetechnieker sta je in voor de dienst na service voor onderhoud en herstellingen aan zonnepanelen, warmteboilers, en andere energiezuinige toepassingen.   

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

  • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

  • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van ALLTECH INDUSTRY SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALLTECH INDUSTRY SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLTECH INDUSTRY SPRL. Laat een reactie achter voor ALLTECH INDUSTRY SPRL. ALLTECH INDUSTRY SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLTECH INDUSTRY SPRL. Leave a respond for ALLTECH INDUSTRY SPRL. ALLTECH INDUSTRY SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLTECH INDUSTRY SPRL op de google maps. Adres en contacten ALLTECH INDUSTRY SPRL
Location of ALLTECH INDUSTRY SPRL on the google maps. Address and contacts of ALLTECH INDUSTRY SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLTECH INDUSTRY SPRL ALLTECH INDUSTRY SPRL: Bibliothèque René Pechere EVAJ ASBL | Argos Security SA | Contafiscas SPRL | Houtart | gilles duchene

Other related companies as ALLTECH INDUSTRY SPRL: Bibliothèque René Pechere EVAJ ASBL | Argos Security SA | Contafiscas SPRL | Houtart | gilles duchene

ALLTECH INDUSTRY SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Herve (Battice), België. De volledige naam van het bedrijf is ALLTECH INDUSTRY SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08341064453. Het bedrijf ALLTECH INDUSTRY SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Maestricht 55B,4651. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 319,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALLTECH INDUSTRY SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALLTECH INDUSTRY SPRL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLTECH INDUSTRY SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLTECH INDUSTRY SPRL, openstaande posities, locatie van ALLTECH INDUSTRY SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALLTECH INDUSTRY SPRL is a company, that was registered 1988 in Herve (Battice) region, Belgium. Full name of company is ALLTECH INDUSTRY SPRL, company assigned to the tax number BE08341064453. The company ALLTECH INDUSTRY SPRL is located at the address: Rue de Maestricht 55B,4651. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 319,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALLTECH INDUSTRY SPRL were not found.
The main activity of ALLTECH INDUSTRY SPRL is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLTECH INDUSTRY SPRL is not available. You also can look at reviews of ALLTECH INDUSTRY SPRL, open positions, location of ALLTECH INDUSTRY SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLTECH INDUSTRY SPRL, Herve (Battice): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLTECH INDUSTRY SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLTECH INDUSTRY SPRL, Herve (Battice): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLTECH INDUSTRY SPRL, employees, financial statistics.