Metaalwerken Lemmens BVBA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Metaalwerken Lemmens BVBA
Private companiesEating and Drinking Places • Metaalwerken Lemmens BVBA

Contactgegevens Metaalwerken Lemmens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Metaalwerken Lemmens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Metaalwerken Lemmens BVBA

Regio (region): Beringen, België

Adres (address): Lochtemanweg 22,3580, België

Telefoon (phone): 011 45 38 37 011 45 38 37

Fax (fax): 011 42 88 34 011 42 88 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Metaalwerken Lemmens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Metaalwerken Lemmens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Metaalwerken Lemmens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Metaalwerken Lemmens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Metaalwerken Lemmens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Metaalwerken Lemmens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Metaalwerken Lemmens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Metaalwerken Lemmens BVBA
Products information Metaalwerken Lemmens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06564575195
Ondernemingsnummer: 8573699951
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 460,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Metaalwerken Lemmens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Metaalwerken Lemmens BVBA
(Get full report from official database of BE for Metaalwerken Lemmens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Metaalwerken Lemmens BVBA
Addition kinds of activities for Metaalwerken Lemmens BVBA

204499. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
34849908. Shotguns of shotgun onderdelen, 30 mm. | Shotguns or shotgun parts, 30 mm. and below
36639907. Radio- en televisie-schakelapparatuur | Radio and television switching equipment
45819905. Luchtvrachtbelasting- en losdiensten | Airfreight loading and unloading services
47850201. Checkers, zeevracht | Checkers, marine cargo
80490501. Mondhygienist | Dental hygienist

Werken bij Metaalwerken Lemmens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Metaalwerken Lemmens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Metaalwerken Lemmens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Metaalwerken Lemmens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

  • Magazijnier vaste middag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Productiemedewerker: afvuller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een productiemedewerker (afvuller).

  • Huishoudhulp m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken entousiaste medewerkers die in volgende regio willen/kunnen werken : Brussel, Vilvoorde, Grimbergen, Zemst, Eppegem, Weerde, ........ Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat

  • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • TECHNIEKER BEVEILIGING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met een projectgestuurde onderneming en een multidisciplinaire en professionele aanpak, op de afdeling 'Alarm & Customer Services' zijn wij op zoek naar een technieker beveiliging. Als beveiligingsinstallateur sta je in voor de bekabeling, plaatsing, indienstname en onderhoud van alarmsystemen, branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking, zowel bij bedrijven als particulieren

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

  • Arbeidstherapeut (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum voor de behandeling en re-integratie van geïnterneerden, met als doel het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delict gedrag weg te nemen of beheersbaar te maken, zodat een (hernieuwd) verblijf in de samenleving veilig en mogelijk is. Binnen FPC Antwerpen vormen behandelen en beveiligen één ondeelbaar geheel. Samen met alle medewerkers willen we de kwaliteit van de zorg voor en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau brengen. De sleutel van ons succes is hierbij de diversiteit in onze profielen en uiteenlopende ervaringen van onze medewerkers. FUNCTIEOMSCHRIJVING Als arbeidstherapeut kom je terecht in een arbeidsomgeving waarbij methodisch aanleren en ontwikkelen van specifieke competenties op gebied van diverse werkblokken zoals crea, assemblage, houtatelier, naaiatelier, ... aan patiënten met een complexe psychiatrische stoornis of mentale beperking centraal staat. Dit kadert in het behandel- of resocialisatie traject van de patiënt met als doel hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en/of te werken aan een zinvolle dagbesteding. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je ontwikkelt, organiseert en evalueert activiteiten en producten binnen het vakgebied; o Je begeleidt werk gerelateerde activiteiten; o Je bereidt patiënten voor op de terugkeer naar de arbeidsmarkt; o Je houdt bedrijfsmatige administraties bij van onder meer voorraadbeheer etc. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma; o Je hebt bij voorkeur kennis van (forensische) psychiatrische ziektebeelden; o Je houdt van doen en denken met praktische inslag; o Je kan jezelf goed inleven in de situatie van de patiënt en je kan patiënten motiveren en stimuleren; o Je kan omgaan met soms opstandige patiënten; o Je bent oplettend en nauwkeurig; o Je bent besluitvaardig in spoedeisende situaties; o Je bent integer, deskundig en getuigt van een echte teamgeest; o Je staat sterk in je schoenen, bent stressbestendig en staat open voor feedback; o Je bent communicatief sterk en leergierig; o Je bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen. AANBOD o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o We bieden je goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Antwerpen (Linkeroever). INTERESSE? Vind je je terug in dit profiel? Aarzel dan niet en solliciteer online. Wens je meer informatie over deze vacature? Contacteer HR via [email protected].

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van Metaalwerken Lemmens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Metaalwerken Lemmens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Metaalwerken Lemmens BVBA. Laat een reactie achter voor Metaalwerken Lemmens BVBA. Metaalwerken Lemmens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Metaalwerken Lemmens BVBA. Leave a respond for Metaalwerken Lemmens BVBA. Metaalwerken Lemmens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Metaalwerken Lemmens BVBA op de google maps. Adres en contacten Metaalwerken Lemmens BVBA
Location of Metaalwerken Lemmens BVBA on the google maps. Address and contacts of Metaalwerken Lemmens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Metaalwerken Lemmens BVBA Metaalwerken Lemmens BVBA: ASPEKT MOBIEL BVBA | De Wildeman Decoratie BVBA | Marlein R | Medicare BVBA | Fondation Roi Baudouin

Other related companies as Metaalwerken Lemmens BVBA: ASPEKT MOBIEL BVBA | De Wildeman Decoratie BVBA | Marlein R | Medicare BVBA | Fondation Roi Baudouin

Metaalwerken Lemmens BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Beringen, België. De volledige naam van het bedrijf is Metaalwerken Lemmens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06564575195. Het bedrijf Metaalwerken Lemmens BVBA bevindt zich op het adres: Lochtemanweg 22,3580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 460,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Metaalwerken Lemmens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Metaalwerken Lemmens BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Metaalwerken Lemmens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Metaalwerken Lemmens BVBA, openstaande posities, locatie van Metaalwerken Lemmens BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Metaalwerken Lemmens BVBA is a company, that was registered 1998 in Beringen region, Belgium. Full name of company is Metaalwerken Lemmens BVBA, company assigned to the tax number BE06564575195. The company Metaalwerken Lemmens BVBA is located at the address: Lochtemanweg 22,3580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 460,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Metaalwerken Lemmens BVBA were not found.
The main activity of Metaalwerken Lemmens BVBA is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Metaalwerken Lemmens BVBA is not available. You also can look at reviews of Metaalwerken Lemmens BVBA, open positions, location of Metaalwerken Lemmens BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Metaalwerken Lemmens BVBA, Beringen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Metaalwerken Lemmens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Metaalwerken Lemmens BVBA, Beringen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Metaalwerken Lemmens BVBA, employees, financial statistics.