VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR

Contactgegevens VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Willem Geetsstraat 9,2800, België

Telefoon (phone): 015 41 86 66 015 41 86 66

Fax (fax): 015 41 10 99 015 41 10 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR
Products information VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR

BTW identificatienummer (tax): BE09609436035
Ondernemingsnummer: 2932769775
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR
(Get full report from official database of BE for VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR
Addition kinds of activities for VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR

721301. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
16290100. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
23359901. Jurken, papier, gesneden en gesneden | Dresses,paper, cut and sewn
35779902. Gegevensconversie apparatuur, media-naar-media: computer | Data conversion equipment, media-to-media: computer
38410200. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
50120207. Truck trekkers | Truck tractors
58130103. Cocktaillounge | Cocktail lounge

Werken bij VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

  • HUISHOUDHULP VOOR WACHTEBEKE (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wachtebeke.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Jobstudent (weekend en/of verlofperiodes) verzorging (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: Anima Cura - WZC Philemon & Baucis

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Philemon en Baucis zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige / verpleegkundige (weekendwerk en/of vankantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde hotel en huishoudelijke taken zoals meehelpen bij het ochtendtoilet,voedselbedeling, orde van de eetzaal, bewoners begeleiden van leefzaal naar eetzaal, afwas en je werkt mee aan een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor de autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: La Vista

    Type: Vaste Job

    Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Tijdelijke HRO (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670815-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze klant in Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar een freelance HR Coordinator in het kader van een zwangerschapsvervanging. In deze rol zal je verantwoordelijke zijn voor: - de payroll verwerking van 150-tal bedienden  - R&S van verschillende profielen - Rapportering - opvolging van verschillende projecten - fungeren als gesprekspartner voor medewerkers in diverse cases

Zoek naar antwoorden van VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR in sociale netwerken
Look for responds of VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR. Laat een reactie achter voor VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR. VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR. Leave a respond for VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR. VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR op de google maps. Adres en contacten VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR
Location of VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR on the google maps. Address and contacts of VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR: Polydeck NV | Fonitel Telecommunicatie NV | D.C.L. BVBA | Van de Putte A | Ollevier & Co BVBA

Other related companies as VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR: Polydeck NV | Fonitel Telecommunicatie NV | D.C.L. BVBA | Van de Putte A | Ollevier & Co BVBA

VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09609436035. Het bedrijf VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR bevindt zich op het adres: Willem Geetsstraat 9,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 573,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR, openstaande posities, locatie van VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR is a company, that was registered 2016 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR, company assigned to the tax number BE09609436035. The company VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR is located at the address: Willem Geetsstraat 9,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 573,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR were not found.
The main activity of VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR is not available. You also can look at reviews of VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR, open positions, location of VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN CAMP & SCHUURMANS ADVOCATENKANTOOR, employees, financial statistics.