A P R-Aquacutting BVBA

Contactgegevens A P R-Aquacutting BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A P R-Aquacutting BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A P R-Aquacutting BVBA

Regio (region): Koekelare, België

Adres (address): Stalpaertstraat 7,8680, België

Telefoon (phone): 051 58 40 81 051 58 40 81

Fax (fax): 051 58 40 81; 051 54 56 84 051 58 40 81; 051 54 56 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A P R-Aquacutting BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A P R-Aquacutting BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A P R-Aquacutting BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A P R-Aquacutting BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A P R-Aquacutting BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A P R-Aquacutting BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A P R-Aquacutting BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A P R-Aquacutting BVBA
Products information A P R-Aquacutting BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01563598632
Ondernemingsnummer: 9725067138
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A P R-Aquacutting BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A P R-Aquacutting BVBA
(Get full report from official database of BE for A P R-Aquacutting BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A P R-Aquacutting BVBA
Addition kinds of activities for A P R-Aquacutting BVBA

359600. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
20260101. Room, beluchten | Cream, aerated
22690000. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
34480103. Boerderij- en utiliteitsgebouwen | Farm and utility buildings
37990202. Electrocars, voor het vervoeren van golfers | Electrocars, for transporting golfers
49119900. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
59949900. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec

Werken bij A P R-Aquacutting BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A P R-Aquacutting BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A P R-Aquacutting BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A P R-Aquacutting BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Binnendienst m/v (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verricht onderhoud, inspecties, reparaties, preppen en opbouwwerkzaamheden aan nieuwe en gebruikte machines en randapparatuur, teneinde een optimale bedrijfszekerheid van het bedrijfsmiddel voor de gebruiker te realiseren.

  • Chauffeur C (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden zijn we op naar een chauffeur C (m/v) : Het vervoeren van vrachtwagens (betonpompen) Diverse onderhoudsklusjes binnen het bedrijf Allround magazijnwerk

  • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van A P R-Aquacutting BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A P R-Aquacutting BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A P R-Aquacutting BVBA. Laat een reactie achter voor A P R-Aquacutting BVBA. A P R-Aquacutting BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A P R-Aquacutting BVBA. Leave a respond for A P R-Aquacutting BVBA. A P R-Aquacutting BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A P R-Aquacutting BVBA op de google maps. Adres en contacten A P R-Aquacutting BVBA
Location of A P R-Aquacutting BVBA on the google maps. Address and contacts of A P R-Aquacutting BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A P R-Aquacutting BVBA A P R-Aquacutting BVBA: Huysmans D | Plan S | Coppin Paul | Noordermetaal N.V. | Lockwood

Other related companies as A P R-Aquacutting BVBA: Huysmans D | Plan S | Coppin Paul | Noordermetaal N.V. | Lockwood

A P R-Aquacutting BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Koekelare, België. De volledige naam van het bedrijf is A P R-Aquacutting BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01563598632. Het bedrijf A P R-Aquacutting BVBA bevindt zich op het adres: Stalpaertstraat 7,8680. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A P R-Aquacutting BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A P R-Aquacutting BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A P R-Aquacutting BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A P R-Aquacutting BVBA, openstaande posities, locatie van A P R-Aquacutting BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A P R-Aquacutting BVBA is a company, that was registered 2007 in Koekelare region, Belgium. Full name of company is A P R-Aquacutting BVBA, company assigned to the tax number BE01563598632. The company A P R-Aquacutting BVBA is located at the address: Stalpaertstraat 7,8680. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A P R-Aquacutting BVBA were not found.
The main activity of A P R-Aquacutting BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A P R-Aquacutting BVBA is not available. You also can look at reviews of A P R-Aquacutting BVBA, open positions, location of A P R-Aquacutting BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A P R-Aquacutting BVBA, Koekelare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A P R-Aquacutting BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A P R-Aquacutting BVBA, Koekelare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A P R-Aquacutting BVBA, employees, financial statistics.