De Koninckx-Craen BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • De Koninckx-Craen BVBA
Private companiesPersonal Services • De Koninckx-Craen BVBA

Contactgegevens De Koninckx-Craen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Koninckx-Craen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Koninckx-Craen BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Lange Leemstraat 144A,2018, België

Telefoon (phone): 03 230 74 27; 03 666 75 34 03 230 74 27; 03 666 75 34

Fax (fax): 03 218 42 16 03 218 42 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Koninckx-Craen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Koninckx-Craen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Koninckx-Craen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Koninckx-Craen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Koninckx-Craen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Koninckx-Craen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Koninckx-Craen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Koninckx-Craen BVBA
Products information De Koninckx-Craen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03308502197
Ondernemingsnummer: 3358764648
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Koninckx-Craen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Koninckx-Craen BVBA
(Get full report from official database of BE for De Koninckx-Craen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Koninckx-Craen BVBA
Addition kinds of activities for De Koninckx-Craen BVBA

354105. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines
354900. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
501202. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
24310106. Deurbekleding, hout | Door trim, wood
26720109. Thermoplastisch gecoat papier: gemaakt van aangekochte materialen | Thermoplastic coated paper: made from purchased materials
34639900. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
50729908. Plank of lichte hardware | Shelf or light hardware
50840509. Metalen raffinage machines en uitrusting | Metal refining machinery and equipment
55119900. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec

Werken bij De Koninckx-Craen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Koninckx-Craen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Koninckx-Craen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Koninckx-Craen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • Chauffeur(s) CE (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

  • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Aalter-Beernem (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

    Regio: RAMSKAPELLE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van De Koninckx-Craen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Koninckx-Craen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Koninckx-Craen BVBA. Laat een reactie achter voor De Koninckx-Craen BVBA. De Koninckx-Craen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Koninckx-Craen BVBA. Leave a respond for De Koninckx-Craen BVBA. De Koninckx-Craen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Koninckx-Craen BVBA op de google maps. Adres en contacten De Koninckx-Craen BVBA
Location of De Koninckx-Craen BVBA on the google maps. Address and contacts of De Koninckx-Craen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Koninckx-Craen BVBA De Koninckx-Craen BVBA: Aurica | Arts Construction Project Management | Polyonda's Superbike City | Loquet BVBA | Vantieghem E NV

Other related companies as De Koninckx-Craen BVBA: Aurica | Arts Construction Project Management | Polyonda's Superbike City | Loquet BVBA | Vantieghem E NV

De Koninckx-Craen BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is De Koninckx-Craen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03308502197. Het bedrijf De Koninckx-Craen BVBA bevindt zich op het adres: Lange Leemstraat 144A,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Koninckx-Craen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Koninckx-Craen BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Koninckx-Craen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Koninckx-Craen BVBA, openstaande posities, locatie van De Koninckx-Craen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Koninckx-Craen BVBA is a company, that was registered 2014 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is De Koninckx-Craen BVBA, company assigned to the tax number BE03308502197. The company De Koninckx-Craen BVBA is located at the address: Lange Leemstraat 144A,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Koninckx-Craen BVBA were not found.
The main activity of De Koninckx-Craen BVBA is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Koninckx-Craen BVBA is not available. You also can look at reviews of De Koninckx-Craen BVBA, open positions, location of De Koninckx-Craen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Koninckx-Craen BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Koninckx-Craen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Koninckx-Craen BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Koninckx-Craen BVBA, employees, financial statistics.