AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA
Private companiesPersonal Services • AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA

Contactgegevens AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA

Regio (region): Staden, België

Adres (address): Houthulststraat 76,8840, België

Telefoon (phone): 051 70 12 91 051 70 12 91

Fax (fax): 051 70 12 90 051 70 12 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA
Products information AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01648468017
Ondernemingsnummer: 3039062500
Hoofdstad (capital): 673,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA
(Get full report from official database of BE for AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA
Addition kinds of activities for AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA

5192. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
083100. Bosproducten | Forest products
20240203. Sherbets, zuivel gebaseerd | Sherbets, dairy based
28249906. Fluorocarbonvezels | Fluorocarbon fibers
33150301. Prikkeldraad en gedraaide draad | Barbed and twisted wire
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering

Werken bij AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

 • Verkoopsters groenten & fruit regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je verkoopt groenten en fruit aan individuele klanten. Je stalt de producten volgens de regels en op een aantrekkelijke manier uit. Je weegt en verpakt groenten en fruit. Je informeert de klanten over de producten. Je werkt binnen in een geklimatiseerde winkel, het werk is voornamelijk rechtstaand. Je loopt af en aan in de winkel en de voorraadruimte. Soms verplaats je ook zware lasten. De eerste weken zal je ook tewerkgesteld worden in de omliggende gemeenten

 • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO SANORICE

  Type: Studentenjob

  op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

 • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

 • Jobstudenten verkoopmedewerker (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: SPORTBOETIEK

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de verkoop van sportartikelen en kledij en het onderhoud van de winkel.

 • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

 • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: GALJOEN

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. Laat een reactie achter voor AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. Leave a respond for AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA op de google maps. Adres en contacten AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA
Location of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA on the google maps. Address and contacts of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA: Van Gucht BVBA | Loop Factory | Teach & Type VZW | JANSSENS NV | Mench Industry SA

Other related companies as AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA: Van Gucht BVBA | Loop Factory | Teach & Type VZW | JANSSENS NV | Mench Industry SA

AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Staden, België. De volledige naam van het bedrijf is AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01648468017. Het bedrijf AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA bevindt zich op het adres: Houthulststraat 76,8840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 673,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, openstaande posities, locatie van AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA is a company, that was registered 2006 in Staden region, Belgium. Full name of company is AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, company assigned to the tax number BE01648468017. The company AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA is located at the address: Houthulststraat 76,8840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 673,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 900,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA were not found.
The main activity of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA is not available. You also can look at reviews of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, open positions, location of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, Staden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, Staden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, employees, financial statistics.