C.T.P. INTERNATIONAL

Contactgegevens C.T.P. INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.T.P. INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.T.P. INTERNATIONAL

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Boterstraat 14,8870, België

Telefoon (phone): 056 50 94 39; 0475 62 28 09 056 50 94 39; 0475 62 28 09

Fax (fax): 056 50 46 95 056 50 46 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.T.P. INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.T.P. INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.T.P. INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.T.P. INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.T.P. INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.T.P. INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.T.P. INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.T.P. INTERNATIONAL
Products information C.T.P. INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE08575347900
Ondernemingsnummer: 3747680664
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in C.T.P. INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.T.P. INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for C.T.P. INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.T.P. INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for C.T.P. INTERNATIONAL

091301. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
336501. Gereedschap, gegoten aluminium | Utensils, cast aluminum
501302. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
15220107. Multi-familie woningen, nieuwbouw | Multi-family dwellings, new construction
20769908. Tallow, groente | Tallow, vegetable
20879907. Siroop, aroma (behalve drank) | Syrups, flavoring (except drink)
26759906. Papiersterven | Paperboard die-cutting
36690206. Verkeerssignalen, elektrisch | Traffic signals, electric
36710207. Elektronische buisdelen, behalve glazen blanks | Electronic tube parts, except glass blanks
38250303. Huidige meetapparatuur, niet inbegrepen | Current measuring equipment, nec

Werken bij C.T.P. INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.T.P. INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.T.P. INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.T.P. INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

  • Kraanmachinist (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kruishoutem zijn we op zoek naar een kraanmachinist.

  • Onderhoudstechnicus/storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van C.T.P. INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of C.T.P. INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.T.P. INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor C.T.P. INTERNATIONAL. C.T.P. INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.T.P. INTERNATIONAL. Leave a respond for C.T.P. INTERNATIONAL. C.T.P. INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.T.P. INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten C.T.P. INTERNATIONAL
Location of C.T.P. INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of C.T.P. INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come C.T.P. INTERNATIONAL C.T.P. INTERNATIONAL: Foto Art | Bali Indonesia | CRIKEMANS ELECTRO CV | Ninoptics | Mortelmans Verzekeringen

Other related companies as C.T.P. INTERNATIONAL: Foto Art | Bali Indonesia | CRIKEMANS ELECTRO CV | Ninoptics | Mortelmans Verzekeringen

C.T.P. INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is C.T.P. INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08575347900. Het bedrijf C.T.P. INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Boterstraat 14,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 142,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in C.T.P. INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.T.P. INTERNATIONAL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.T.P. INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.T.P. INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van C.T.P. INTERNATIONAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.T.P. INTERNATIONAL is a company, that was registered 2018 in Izegem region, Belgium. Full name of company is C.T.P. INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE08575347900. The company C.T.P. INTERNATIONAL is located at the address: Boterstraat 14,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 142,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in C.T.P. INTERNATIONAL were not found.
The main activity of C.T.P. INTERNATIONAL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of C.T.P. INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of C.T.P. INTERNATIONAL, open positions, location of C.T.P. INTERNATIONAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.T.P. INTERNATIONAL, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.T.P. INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.T.P. INTERNATIONAL, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.T.P. INTERNATIONAL, employees, financial statistics.