Zana BVBA

Contactgegevens Zana BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zana BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zana BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Biekorfstraat 49,2060, België

Telefoon (phone): 03 272 33 70 03 272 33 70

Fax (fax): 03 272 33 70 03 272 33 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zana BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zana BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zana BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zana BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zana BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zana BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zana BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zana BVBA
Products information Zana BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09036773681
Ondernemingsnummer: 8726684570
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Zana BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zana BVBA
(Get full report from official database of BE for Zana BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zana BVBA
Addition kinds of activities for Zana BVBA

329203. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
01799900. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
24991206. Rollers, hout | Rollers, wood
33390101. Antifrictie dragende metalen, loodbasis | Antifriction bearing metals, lead-base
35890106. Drukkokers, stoom: commercieel | Pressure cookers, steam: commercial
37140405. Hoorn, motorvoertuig | Horns, motor vehicle
50219904. Buiten- en gazonmeubilair, nec | Outdoor and lawn furniture, nec

Werken bij Zana BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zana BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zana BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zana BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • Machinebediener textielsector m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van fijnkaardemachines en de uitrekbanken & voorziet deze continue van grondstoffen. Je zorgt dat de machines vlot kunnen werken & maakt deze schoon.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van Zana BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Zana BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zana BVBA. Laat een reactie achter voor Zana BVBA. Zana BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zana BVBA. Leave a respond for Zana BVBA. Zana BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zana BVBA op de google maps. Adres en contacten Zana BVBA
Location of Zana BVBA on the google maps. Address and contacts of Zana BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Zana BVBA Zana BVBA: Willems NV | API-AR INTERNATIONAL | Formation & Culture Informatique ASBL | Joris Orthopedie bvba | klaas gaublomme

Other related companies as Zana BVBA: Willems NV | API-AR INTERNATIONAL | Formation & Culture Informatique ASBL | Joris Orthopedie bvba | klaas gaublomme

Zana BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Zana BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09036773681. Het bedrijf Zana BVBA bevindt zich op het adres: Biekorfstraat 49,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 740,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Zana BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zana BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zana BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zana BVBA, openstaande posities, locatie van Zana BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zana BVBA is a company, that was registered 1988 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Zana BVBA, company assigned to the tax number BE09036773681. The company Zana BVBA is located at the address: Biekorfstraat 49,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 740,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Zana BVBA were not found.
The main activity of Zana BVBA is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Zana BVBA is not available. You also can look at reviews of Zana BVBA, open positions, location of Zana BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zana BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zana BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zana BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zana BVBA, employees, financial statistics.