METALCLEAN-DE DEYN JAN

Contactgegevens METALCLEAN-DE DEYN JAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METALCLEAN-DE DEYN JAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

METALCLEAN-DE DEYN JAN

Regio (region): Aalst (Hofstade), België

Adres (address): Hekkestraat 18,9308, België

Telefoon (phone): 053 78 45 02 053 78 45 02

Fax (fax): 053 78 45 47 053 78 45 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METALCLEAN-DE DEYN JAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METALCLEAN-DE DEYN JAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METALCLEAN-DE DEYN JAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METALCLEAN-DE DEYN JAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METALCLEAN-DE DEYN JAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METALCLEAN-DE DEYN JAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METALCLEAN-DE DEYN JAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METALCLEAN-DE DEYN JAN
Products information METALCLEAN-DE DEYN JAN

BTW identificatienummer (tax): BE04851531982
Ondernemingsnummer: 8876647949
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in METALCLEAN-DE DEYN JAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METALCLEAN-DE DEYN JAN
(Get full report from official database of BE for METALCLEAN-DE DEYN JAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor METALCLEAN-DE DEYN JAN
Addition kinds of activities for METALCLEAN-DE DEYN JAN

072301. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
951102. Afvalbeheerbureaus | Waste management agencies
14819900. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
28191008. hypofosfieten | Hypophosphites
28430302. Lederverwerkende assistenten | Leather processing assistants
30520301. Transmissieband, rubber | Transmission belting, rubber
31610101. Hoed dozen | Hat boxes
33660200. propellers | Propellers
51990503. Leer en gesneden voorraad | Leather and cut stock

Werken bij METALCLEAN-DE DEYN JAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METALCLEAN-DE DEYN JAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METALCLEAN-DE DEYN JAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METALCLEAN-DE DEYN JAN. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • polyvalent arbeider - vaste voormiddag - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: · Ontvangst van vrachtwagens voor de openingsuren. · Verantwoordelijk voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. · Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. · Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. · Algemeen onderhoud van de werkvloer · Afzakken van bigbags.

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een dakwerker

  • Lasser/monteur (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Mariakerke zijn we op zoek naar een lasser/monteur mer mechanische kennis. Onze klant is gespecialiseerd in de opbouw van de vrachtwagens op maat.

  • Technische profielen regio Tielt 2 ploegen optie vast (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zoeken we allerlei technische profielen. Heb je al een werkervaring achter de rug als technieker, onderhoudstechnieker, mechanieker of een studie gedaan in die richting? Contacteer ons op [email protected] en we bekijken samen de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Sportieve student zwemlessen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Je geeft zwemlessen aan kinderen. 

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van METALCLEAN-DE DEYN JAN in sociale netwerken
Look for responds of METALCLEAN-DE DEYN JAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor METALCLEAN-DE DEYN JAN. Laat een reactie achter voor METALCLEAN-DE DEYN JAN. METALCLEAN-DE DEYN JAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METALCLEAN-DE DEYN JAN. Leave a respond for METALCLEAN-DE DEYN JAN. METALCLEAN-DE DEYN JAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METALCLEAN-DE DEYN JAN op de google maps. Adres en contacten METALCLEAN-DE DEYN JAN
Location of METALCLEAN-DE DEYN JAN on the google maps. Address and contacts of METALCLEAN-DE DEYN JAN

Andere gerelateerde bedrijven als come METALCLEAN-DE DEYN JAN METALCLEAN-DE DEYN JAN: Jennes Machelen NV | Van Bakergem | Petrofina, S.A | Somarix n.v. | RCC Int. sprl

Other related companies as METALCLEAN-DE DEYN JAN: Jennes Machelen NV | Van Bakergem | Petrofina, S.A | Somarix n.v. | RCC Int. sprl

METALCLEAN-DE DEYN JAN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Aalst (Hofstade), België. De volledige naam van het bedrijf is METALCLEAN-DE DEYN JAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04851531982. Het bedrijf METALCLEAN-DE DEYN JAN bevindt zich op het adres: Hekkestraat 18,9308. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in METALCLEAN-DE DEYN JAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van METALCLEAN-DE DEYN JAN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METALCLEAN-DE DEYN JAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METALCLEAN-DE DEYN JAN, openstaande posities, locatie van METALCLEAN-DE DEYN JAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

METALCLEAN-DE DEYN JAN is a company, that was registered 2007 in Aalst (Hofstade) region, Belgium. Full name of company is METALCLEAN-DE DEYN JAN, company assigned to the tax number BE04851531982. The company METALCLEAN-DE DEYN JAN is located at the address: Hekkestraat 18,9308. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in METALCLEAN-DE DEYN JAN were not found.
The main activity of METALCLEAN-DE DEYN JAN is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of METALCLEAN-DE DEYN JAN is not available. You also can look at reviews of METALCLEAN-DE DEYN JAN, open positions, location of METALCLEAN-DE DEYN JAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over METALCLEAN-DE DEYN JAN, Aalst (Hofstade): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METALCLEAN-DE DEYN JAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METALCLEAN-DE DEYN JAN, Aalst (Hofstade): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METALCLEAN-DE DEYN JAN, employees, financial statistics.