Rampelberg-Somers

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Rampelberg-Somers
Private companiesCoal Mining • Rampelberg-Somers

Contactgegevens Rampelberg-Somers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rampelberg-Somers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rampelberg-Somers

Regio (region): Machelen, België

Adres (address): Dorpstraat 20-33,1830, België

Telefoon (phone): 02 251 11 33 02 251 11 33

Fax (fax): 02 251 68 07 02 251 68 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rampelberg-Somers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rampelberg-Somers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rampelberg-Somers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rampelberg-Somers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rampelberg-Somers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rampelberg-Somers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rampelberg-Somers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rampelberg-Somers
Products information Rampelberg-Somers

BTW identificatienummer (tax): BE04942169189
Ondernemingsnummer: 7765380859
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 527,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Rampelberg-Somers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rampelberg-Somers
(Get full report from official database of BE for Rampelberg-Somers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rampelberg-Somers
Addition kinds of activities for Rampelberg-Somers

639901. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance
36339900. Huishoudelijke wasmachines, niet inbegrepen | Household laundry equipment, nec
37149903. Dump truck lift mechanisme | Dump truck lifting mechanism
38290503. Geiger tellers | Geiger counters
39650204. Rechte pennen: staal of messing | Straight pins: steel or brass

Werken bij Rampelberg-Somers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rampelberg-Somers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rampelberg-Somers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rampelberg-Somers. Looking for open vacancies in other companies

  • Spuiter/natlakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een spuiter/natlakker. Je staat in voor: - ophangen van machine -onderdelen, soms manueel ontvetten - elektrostatisch spuiten/natlakken van de onderdelen - afnemen en verpakken van de onderdelen

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

  • Schrijnwerker / plaatser spanplafonds (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de plaatsing van een spanwand en of plafond en alle daarbij horende schrijnwerk en of verlichting. Laden van de bestelwagen Je vult het logboek aan & neemt het mee naar de werf Controleren van de staat van de werf Positioneren van lichtpunten in samenspraak met architect, klant en / of projectleider Plaatsen en afregelen custom fittings voor verlichting, ventilatie,airco... Je plaatst een canvas, softsound, skylight of wonderwall Je plaats en sluit de verlichting aan Je past milieu-, welzijn- en veiligheidsvoorschriften toe Je zorgt voor reiniging werf en zorgvuldig vrijmaken van alle geplaatste bescherming

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Integraal begeleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE KORF

    Type: Werfreserve

    Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

Zoek naar antwoorden van Rampelberg-Somers in sociale netwerken
Look for responds of Rampelberg-Somers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rampelberg-Somers. Laat een reactie achter voor Rampelberg-Somers. Rampelberg-Somers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rampelberg-Somers. Leave a respond for Rampelberg-Somers. Rampelberg-Somers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rampelberg-Somers op de google maps. Adres en contacten Rampelberg-Somers
Location of Rampelberg-Somers on the google maps. Address and contacts of Rampelberg-Somers

Andere gerelateerde bedrijven als come Rampelberg-Somers Rampelberg-Somers: Delclef L BVBA | Boreas | Alline Systems B.V.B.A. | Vanden Bussche Industriebouw N.V. | COMPTABILITE

Other related companies as Rampelberg-Somers: Delclef L BVBA | Boreas | Alline Systems B.V.B.A. | Vanden Bussche Industriebouw N.V. | COMPTABILITE

Rampelberg-Somers is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Machelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Rampelberg-Somers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942169189. Het bedrijf Rampelberg-Somers bevindt zich op het adres: Dorpstraat 20-33,1830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 527,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Rampelberg-Somers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rampelberg-Somers is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rampelberg-Somers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rampelberg-Somers, openstaande posities, locatie van Rampelberg-Somers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rampelberg-Somers is a company, that was registered 1997 in Machelen region, Belgium. Full name of company is Rampelberg-Somers, company assigned to the tax number BE04942169189. The company Rampelberg-Somers is located at the address: Dorpstraat 20-33,1830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 527,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Rampelberg-Somers were not found.
The main activity of Rampelberg-Somers is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rampelberg-Somers is not available. You also can look at reviews of Rampelberg-Somers, open positions, location of Rampelberg-Somers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rampelberg-Somers, Machelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rampelberg-Somers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rampelberg-Somers, Machelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rampelberg-Somers, employees, financial statistics.