LADDERLAND VDM

Contactgegevens LADDERLAND VDM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LADDERLAND VDM: address, phone, fax, email, website, opening hours

LADDERLAND VDM

Regio (region): Zulte (Olsene), België

Adres (address): Grote Steenweg 127,9870, België

Telefoon (phone): 09 338 50 00 09 338 50 00

Fax (fax): 09 338 50 01 09 338 50 01

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LADDERLAND VDM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LADDERLAND VDM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LADDERLAND VDM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LADDERLAND VDM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LADDERLAND VDM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LADDERLAND VDM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LADDERLAND VDM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LADDERLAND VDM
Products information LADDERLAND VDM

BTW identificatienummer (tax): BE05507965087
Ondernemingsnummer: 2192016601
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LADDERLAND VDM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LADDERLAND VDM
(Get full report from official database of BE for LADDERLAND VDM)

Aanvulling soorten activiteiten voor LADDERLAND VDM
Addition kinds of activities for LADDERLAND VDM

161101. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
221107. Netten en netting producten en stoffen, katoen | Nets and netting products and fabrics, cotton
243107. Buiten- en sierhoutwerk en trim | Exterior and ornamental woodwork and trim
737200. Voorverpakte software | Prepackaged software
20799901. Kookoliën, behalve maïs: groentegereffineerd | Cooking oils, except corn: vegetable refined
33990204. Nietjes, nonferrous metaal of draad | Staples, nonferrous metal or wire
51450203. Popcorn en benodigdheden | Popcorn and supplies
82449903. Hof rapportage school | Court reporting school

Werken bij LADDERLAND VDM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LADDERLAND VDM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LADDERLAND VDM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LADDERLAND VDM. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Productiemedewerker met groene vingers M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -        Zaaien -        Verplanten -        Bladstalen nemen -        Afval opruimen

  • Senior Accountant - Brussel (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring binnen de boekhouding en ben je gretig om deze te kunnen delen met een team? Ben je eventueel ook geïnteresseerd om je te verdiepen in HR administratie? Dan heeft Accountemps de ideale interim opportuniteit voor jou. De klant is een marktspeler in de mechanische wereld en heeft zijn kantoor in Brussel. Jouw takenpakket: Het voeren van een correcte en tijdige financiële en HR administratie; Registratie van in- en uitstroom financiële middelen zoals facturen, geldstromen, etc.; Controle van de facturatie; Het ondersteunende werk van de maand- en jaarafsluiting, de balansen en rapportage; Het beheren en actualiseren van de personeelsdossiers en het afhandelen van de administratieve procedures. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Jobstudent voor Hema Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waregem zoekt student die beschikbaarheden tijdens de week tijdens het schooljaar

  • Ploegbaas wegenbouw (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een 'handen-uit-de-mouwen-mentaliteit' en hou je ervan om in de buitenlucht te werken? Heb je daarnaast ook de capaciteiten om een ploeg handlangers aan te sturen? Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw. Samen met jouw collega-handlangers voer je gevarieerde werken uit met betrekking tot wegenaanleg. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en je stuurt je team aan om de werken zo goed mogelijk uit te voeren.

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

    Type: Zelfstandige activiteit

    CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

  • Technisch verkoopsadviseur (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: VTC

    Type: Werfreserve

    Als technisch verkoopsadviseur bent u verantwoordelijk voor het actief prospecteren (in België en Frankrijk) en benaderen van eindklanten of mogelijke dealers (garages). Dit prospecteren wordt aangestuurd door de sales manager, waarna u terdege en plichtsbewust op klantenbezoek gaat. Hierbij wordt een oplossing op maat besproken en een offerte inclusief 3D tekening gemaakt. Het verkoopsproces afronden doet u zo veel als mogelijk zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van LADDERLAND VDM in sociale netwerken
Look for responds of LADDERLAND VDM in social networks

Lees alle opmerkingen voor LADDERLAND VDM. Laat een reactie achter voor LADDERLAND VDM. LADDERLAND VDM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LADDERLAND VDM. Leave a respond for LADDERLAND VDM. LADDERLAND VDM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LADDERLAND VDM op de google maps. Adres en contacten LADDERLAND VDM
Location of LADDERLAND VDM on the google maps. Address and contacts of LADDERLAND VDM

Andere gerelateerde bedrijven als come LADDERLAND VDM LADDERLAND VDM: Avibel NV | Diabeton NV | Stroker Motoren BVBA | MARCEL (REKLAMESTUDIO) | Aveve Veevoeding N.V.

Other related companies as LADDERLAND VDM: Avibel NV | Diabeton NV | Stroker Motoren BVBA | MARCEL (REKLAMESTUDIO) | Aveve Veevoeding N.V.

LADDERLAND VDM is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Zulte (Olsene), België. De volledige naam van het bedrijf is LADDERLAND VDM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05507965087. Het bedrijf LADDERLAND VDM bevindt zich op het adres: Grote Steenweg 127,9870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 507,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LADDERLAND VDM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LADDERLAND VDM is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LADDERLAND VDM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LADDERLAND VDM, openstaande posities, locatie van LADDERLAND VDM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

LADDERLAND VDM is a company, that was registered 2002 in Zulte (Olsene) region, Belgium. Full name of company is LADDERLAND VDM, company assigned to the tax number BE05507965087. The company LADDERLAND VDM is located at the address: Grote Steenweg 127,9870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 507,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LADDERLAND VDM were not found.
The main activity of LADDERLAND VDM is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LADDERLAND VDM is not available. You also can look at reviews of LADDERLAND VDM, open positions, location of LADDERLAND VDM on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LADDERLAND VDM, Zulte (Olsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LADDERLAND VDM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LADDERLAND VDM, Zulte (Olsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LADDERLAND VDM, employees, financial statistics.