KEYSER & MACKAY

Contactgegevens KEYSER & MACKAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEYSER & MACKAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEYSER & MACKAY

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Eugène Plaskylaan 144 Bus 6EETAGE,1030, België

Telefoon (phone): 02 735 40 72 02 735 40 72

Fax (fax): 02 734 76 00 02 734 76 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEYSER & MACKAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEYSER & MACKAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEYSER & MACKAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEYSER & MACKAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEYSER & MACKAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEYSER & MACKAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEYSER & MACKAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEYSER & MACKAY
Products information KEYSER & MACKAY

BTW identificatienummer (tax): BE03618041992
Ondernemingsnummer: 8536346435
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in KEYSER & MACKAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEYSER & MACKAY
(Get full report from official database of BE for KEYSER & MACKAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEYSER & MACKAY
Addition kinds of activities for KEYSER & MACKAY

913100. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
14469909. Silica mijnbouw | Silica mining
17990102. Hofbouw, indoor atletisch | Court construction, indoor athletic
26210101. Reinigingspapier | Cleansing paper
50850107. Kratten, behalve papier | Crates, except paper

Werken bij KEYSER & MACKAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEYSER & MACKAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEYSER & MACKAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEYSER & MACKAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • HUISHOUDHULP REGIO Sint-Katelijne-Waver/ Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • Koeltechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

  • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Gepassioneerde financieel adviseur verzekeringen B2B! (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een onafhankelijk en zeer goed draaiend verzekeringskantoor met een verfrissende en kwalitatieve aanpak, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die als ervaren adviseur hun team wil komen versterken! * Als financieel adviseur sta je in voor een pro-actieve begeleiding van voornamelijk de bedrijfsleiders van grotere bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze klanten nauwgezet worden opgevolgd en het juiste advies krijgen op vlak van oa. beleggingsmogelijkheden * Je bent de vlotte, betrouwbare gesprekspartner van jouw cliënten betreffende de financiële opvolging van hun dossiers. Je houdt alle dossier volledig op punt en helpt de cliënt verder bij mogelijke vragen of oplossingen. Kortom, een klant volledig 'ontzorgen' in zijn finaciële verzekeringszaken zit in jouw bloed!

Zoek naar antwoorden van KEYSER & MACKAY in sociale netwerken
Look for responds of KEYSER & MACKAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEYSER & MACKAY. Laat een reactie achter voor KEYSER & MACKAY. KEYSER & MACKAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEYSER & MACKAY. Leave a respond for KEYSER & MACKAY. KEYSER & MACKAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEYSER & MACKAY op de google maps. Adres en contacten KEYSER & MACKAY
Location of KEYSER & MACKAY on the google maps. Address and contacts of KEYSER & MACKAY

Andere gerelateerde bedrijven als come KEYSER & MACKAY KEYSER & MACKAY: CLEANING DE BREE NV | Bouwbedrijf Floré N.V. | FIGASS-LAMOTTE SCRL | FAB-W | Gert Parisis

Other related companies as KEYSER & MACKAY: CLEANING DE BREE NV | Bouwbedrijf Floré N.V. | FIGASS-LAMOTTE SCRL | FAB-W | Gert Parisis

KEYSER & MACKAY is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is KEYSER & MACKAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03618041992. Het bedrijf KEYSER & MACKAY bevindt zich op het adres: Eugène Plaskylaan 144 Bus 6EETAGE,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in KEYSER & MACKAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEYSER & MACKAY is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEYSER & MACKAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEYSER & MACKAY, openstaande posities, locatie van KEYSER & MACKAY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KEYSER & MACKAY is a company, that was registered 1991 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is KEYSER & MACKAY, company assigned to the tax number BE03618041992. The company KEYSER & MACKAY is located at the address: Eugène Plaskylaan 144 Bus 6EETAGE,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in KEYSER & MACKAY were not found.
The main activity of KEYSER & MACKAY is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KEYSER & MACKAY is not available. You also can look at reviews of KEYSER & MACKAY, open positions, location of KEYSER & MACKAY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEYSER & MACKAY, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEYSER & MACKAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEYSER & MACKAY, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEYSER & MACKAY, employees, financial statistics.