FELIX JORDAN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FELIX JORDAN
Private companiesMetal Mining • FELIX JORDAN

Contactgegevens FELIX JORDAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FELIX JORDAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FELIX JORDAN

Regio (region): Grâce-Hollogne (Horion-Hozémont), België

Adres (address): Rue Lamaye 14B,4460, België

Telefoon (phone): 04 250 54 26; 0476 50 54 26 04 250 54 26; 0476 50 54 26

Fax (fax): 04 250 37 54 04 250 37 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FELIX JORDAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FELIX JORDAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FELIX JORDAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FELIX JORDAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FELIX JORDAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FELIX JORDAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FELIX JORDAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FELIX JORDAN
Products information FELIX JORDAN

BTW identificatienummer (tax): BE03575195312
Ondernemingsnummer: 9552581787
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 768,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in FELIX JORDAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FELIX JORDAN
(Get full report from official database of BE for FELIX JORDAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FELIX JORDAN
Addition kinds of activities for FELIX JORDAN

0722. Gewas oogsten | Crop harvesting
078100. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
344901. Gestoffeerde staafbalken en betonnen wapens | Fabricated bar joists and concrete reinforcing bars
28690506. Zoetstoffen, synthetisch | Sweeteners, synthetic
30699921. Type, rubber | Type, rubber
32110300. Bouwglas | Construction glass
48320106. Evangelie | Gospel
72519901. Hoed schoonmaken en blokkeren winkel | Hat cleaning and blocking shop

Werken bij FELIX JORDAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FELIX JORDAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FELIX JORDAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FELIX JORDAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper in tuin- en interieurmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in tuin- en interieurmeubilair, zijn we op zoek naar gedreven toonzaalverkoper met grote affiniteit voor tuinmeubelen en stijl (m/v). Jouw functie : Als toonzaalverkoper bezorg je al onze bezoekers een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Naast verkopen met de glimlach, verwerk en registreer je de wekelijkse leveringen, zet je klantenbestellingen klaar, zorg je mee voor een verzorgde, klantvriendelijke winkelpresentatie Opvolgen en ontvangen van bestellingen en het opbellen van klanten zijn een wekelijkse taak.

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Servicetechieker M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • poederlakker (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent administratie (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    - klanten te begeleiden vakantie- en jaarverhuur - input briefwisseling en klasseren - ophangen affiches, nemen foto's - opname tellers - controle appartementen na vertrek huurders vakantieverhuur - voorbereiden fiche etalage

  • Studenten Horeca (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met onze klant gelegen te diepenbeek zijn we opzoek naar enthousiaste studenten voor in de bediening. Samen met je team sta je in voor de bediening binnen de brasserie. Je neemt bestellingen op en zorgt dat deze tijdig geserveerd worden. Je bezorgt de klanten een aangename ervaring met jouw glimlach en het nodige enthousiasme.

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

Zoek naar antwoorden van FELIX JORDAN in sociale netwerken
Look for responds of FELIX JORDAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FELIX JORDAN. Laat een reactie achter voor FELIX JORDAN. FELIX JORDAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FELIX JORDAN. Leave a respond for FELIX JORDAN. FELIX JORDAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FELIX JORDAN op de google maps. Adres en contacten FELIX JORDAN
Location of FELIX JORDAN on the google maps. Address and contacts of FELIX JORDAN

Andere gerelateerde bedrijven als come FELIX JORDAN FELIX JORDAN: ACEC-MARTIN CH | TSP Plomberie | Egeda N.V. | Woehrle Belgium B.V.B.A. | T cvba

Other related companies as FELIX JORDAN: ACEC-MARTIN CH | TSP Plomberie | Egeda N.V. | Woehrle Belgium B.V.B.A. | T cvba

FELIX JORDAN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Grâce-Hollogne (Horion-Hozémont), België. De volledige naam van het bedrijf is FELIX JORDAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03575195312. Het bedrijf FELIX JORDAN bevindt zich op het adres: Rue Lamaye 14B,4460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 768,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in FELIX JORDAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FELIX JORDAN is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FELIX JORDAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FELIX JORDAN, openstaande posities, locatie van FELIX JORDAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FELIX JORDAN is a company, that was registered 1992 in Grâce-Hollogne (Horion-Hozémont) region, Belgium. Full name of company is FELIX JORDAN, company assigned to the tax number BE03575195312. The company FELIX JORDAN is located at the address: Rue Lamaye 14B,4460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 768,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in FELIX JORDAN were not found.
The main activity of FELIX JORDAN is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FELIX JORDAN is not available. You also can look at reviews of FELIX JORDAN, open positions, location of FELIX JORDAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FELIX JORDAN, Grâce-Hollogne (Horion-Hozémont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FELIX JORDAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FELIX JORDAN, Grâce-Hollogne (Horion-Hozémont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FELIX JORDAN, employees, financial statistics.