Dewaele-Levaux

Contactgegevens Dewaele-Levaux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dewaele-Levaux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dewaele-Levaux

Regio (region): Herve (Battice), België

Adres (address): Avenue Major Bovy 23,4651, België

Telefoon (phone): 087 67 57 53 087 67 57 53

Fax (fax): 087 66 03 56 087 66 03 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dewaele-Levaux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dewaele-Levaux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dewaele-Levaux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dewaele-Levaux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dewaele-Levaux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dewaele-Levaux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dewaele-Levaux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dewaele-Levaux
Products information Dewaele-Levaux

BTW identificatienummer (tax): BE08662963867
Ondernemingsnummer: 9573455810
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 681,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Dewaele-Levaux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dewaele-Levaux
(Get full report from official database of BE for Dewaele-Levaux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dewaele-Levaux
Addition kinds of activities for Dewaele-Levaux

3721. vliegtuig | Aircraft
24260109. Draaien, meubels: hout | Turnings, furniture: wood
30890212. Lampen en tinten, kunststoffen | Lamp bases and shades, plastics
50630404. Verlichtingsinrichtingen, residentieel | Lighting fixtures, residential
58129901. Buffet (eetgelegenheden) | Buffet (eating places)
73590900. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services

Werken bij Dewaele-Levaux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dewaele-Levaux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dewaele-Levaux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dewaele-Levaux. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van Dewaele-Levaux in sociale netwerken
Look for responds of Dewaele-Levaux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dewaele-Levaux. Laat een reactie achter voor Dewaele-Levaux. Dewaele-Levaux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dewaele-Levaux. Leave a respond for Dewaele-Levaux. Dewaele-Levaux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dewaele-Levaux op de google maps. Adres en contacten Dewaele-Levaux
Location of Dewaele-Levaux on the google maps. Address and contacts of Dewaele-Levaux

Andere gerelateerde bedrijven als come Dewaele-Levaux Dewaele-Levaux: Kenko Electro | Multifunctionele Eenheid Waasland | Betontrappen Geert Vanaeken | Geert Moernaut | Mvd-Plastics

Other related companies as Dewaele-Levaux: Kenko Electro | Multifunctionele Eenheid Waasland | Betontrappen Geert Vanaeken | Geert Moernaut | Mvd-Plastics

Dewaele-Levaux is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Herve (Battice), België. De volledige naam van het bedrijf is Dewaele-Levaux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08662963867. Het bedrijf Dewaele-Levaux bevindt zich op het adres: Avenue Major Bovy 23,4651. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 681,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Dewaele-Levaux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dewaele-Levaux is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dewaele-Levaux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dewaele-Levaux, openstaande posities, locatie van Dewaele-Levaux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dewaele-Levaux is a company, that was registered 2013 in Herve (Battice) region, Belgium. Full name of company is Dewaele-Levaux, company assigned to the tax number BE08662963867. The company Dewaele-Levaux is located at the address: Avenue Major Bovy 23,4651. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 681,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Dewaele-Levaux were not found.
The main activity of Dewaele-Levaux is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dewaele-Levaux is not available. You also can look at reviews of Dewaele-Levaux, open positions, location of Dewaele-Levaux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dewaele-Levaux, Herve (Battice): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dewaele-Levaux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dewaele-Levaux, Herve (Battice): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dewaele-Levaux, employees, financial statistics.